1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

Er is niemand die contact heeft opgenomen met mij en dat zou wel gebeuren egt slecht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot op heden positief.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er heeft nog niemand contact met me opgenomen. Ik heb inmiddels via een ander kanaal een advocaat gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De tijd dat Mr. M. Poelman voor het zgn. intake gesprek nam was het dubbele van wat men normaliter gesproken neemt, ondanks dat hij op voorhand al wist dat ik even geen geld heb om de zaak door hem te laten beginnen. Deze advocaat, dit advocatenkantoor, maakt zijn naam in het Tilburgse door dit gesprek voor mij in ider geval meer dan waar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Behulpzaam. Correct.

Kosten te hoog for het werk wat gedaan moet worden. Er werd mij gezegd 2 uur werk om een brief te schrijven. Kosten €300 ex BTW.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen interesse meer

Pluspunten

werd netjes terug gebeld op mijn aanvraag , en goed en duidelijk uitgelegd hoe het bedrijf in zijn werking gaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De snelle terugkoppeling, nadat het formulier is ingevuld.

Geen. Eerste kennismaking.

Pluspunten

Op het eerste contact via de website werd dezelfde dag gereageerd. De volgende dag een afspraak gemaakt met advocaat Brökling in Spijkenisse. Hr. Brökling nam een uur de tijd voor het gesprek. In één woord geweldig !

Geen.

Pluspunten

Zeer snel geholpen

Bij voorkeur een advocaat in eigen woonplaats

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik werd opgebeld door een advocaten kantoor binnen drie uur.

Er wordt geadverteerd met een documenten check. Ondanks dat ik bevestigd kreeg dat het document was ontvangen en dat het was attached aan de door Omnius aan mij verzonden bevestigingsmail was de aanbevolen advocaat NIET in het bezit van het document bij de intake afspraak. Hierdoor had zij zich niet kunnen voorbereiden en was het resultaat beneden verwachting. Van een eenmalige document check was dus totaal geen sprake! Het resultaat kwam neer op een standaard intake gesprek welke ik met ieder willekeurig advocatenkantoor had kunnen hebben. Het gesuggereerde voordeel van Omnius was niet aanwezig. Jammer

Pluspunten

Snelle reactie!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

ook naar de andere betalingen kijken wat heb je nog over einde van de maand laat de grote jongens niet altijd winnen

Pluspunten

Snelle actie, niks toe te voegen. Zeer klantvriendelijk.

Geen verbeterpunten, ga zo door.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

??

Alles Tot op heden geen enkele reactie buiten 'in behandeling'

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online oriënteren en aanmelden is een positief punt. Ik heb me vervolgens aan kunnen melden en heb inmiddels een afspraak gemaakt. Verder nog geen bijzondere ervaringen.

Na online aanmelding heb ik een mail ontvangen waarin een tijdsperiode stond waarbinnen ik bereikbaar moest zijn zodat telefonisch een afspraak gemaakt kon worden. Ik werd echter niet binnen de aangegeven tijdsperiode gebeld. Het telefoontje kwam een dag later en toevallig was ik thuis. Kan beter dus!

Goed aan afspraken houden

Pluspunten

Zeer snel geacteerd. Binnen 2 uur respons en follow up. Goede match met onderwerp / thema van mijn vraag.

Pluspunten

snelheid response kwaliteit advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel gehandeld, prima zo!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed gesprek, adequate aanpak, duidelijke afspraken

Communicatie via de site. Bericht kwam laat bij kantoor terecht

Pluspunten

De Mesen namen alle tijd om mijn verhaal aan te horen en hebben me correct geholpen en doorverwezen.

Papendorpseweg 95

3528BJ Utrecht