Pluspunten
Geen.... product nooit geleverd !!!
VerbeterpuntenProducten gaan leveren !!!
De prijs is veel te duur!!! Kwam erachter dat ik ruim 23 euro moest betalen wat elders voor nog geen 9 euro te verkrijgen is. Nooit meer
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf
VerbeterpuntenSnelner bezorgen
geen
Pluspunten
Correct.
Pluspunten
Net en keurig bedrijf dat zijn afspraken al jaren nakomt
Pluspunten
VerbeterpuntenLeveren foutief artikel, reageren nooit op telefoon of emails.
Pluspunten
Bestelling op goede wijze verwerkt
Pluspunten
Probleem loze levering en installatie
Pluspunten
Alles vlot verlopen
Pluspunten
Beste discountsupplies, ik heb mijn bestelling inmiddels ontvangen. Het contact was zeer goed, ben goed op de hoogte gehouden omtrent het uitblijven van mijn bestelling, alleen het laatste deel voor ik mijn pakket ontving kon ik geen contact krijgen, vandaar dat ik uit nood deze eerdere beoordeling. Negatief heb ingevuld! Maar ben nu zeer tevreden. Had zelfs de eigenaar van het bedrijf persoonlijk aan de telefoon, dat vond ik wel bijzonder! Ik ben zeer tevreden hoe hij het heeft afgehandeld, en zelfs het hele bedrag heeft teruggestort! Ik wens hem veel succes met het bedrijf. Zal zeker weer bij discountsupplies bestellen als ik een artikel nodig heb. Nogmaals erg bedankt voor de moeite en aandacht! Met vriendelijke groet, Ria Janssen. [email protected]
VerbeterpuntenIk heb gemerkt hoeveel aandacht ze besteden aan een bestelling. Helemaal perfect!
Geachte mevrouw Jansen, Er is inderdaad heel veel mis gegaan met uw bestelling. Door een verkeerde koppeling heeft het systeem niet gewerkt, en wij waren zeer nalatig u tijdig hiervan op de hoogte te brengen. Wij hebben het uiteindelijk wel goed gemaakt hoop ik, door uw bestelling te leveren, en uw aankoopbedrag terug te geven. Hopelijk bent u bereid uw beoordeling enigzins aan te passen, en dit te vermelden. Ik hoop op uw positieve reactie. Ik zal zo de aanpassingsverzoek sturen. Nogmaals dank voor uw begrip, en ik hoop dat u naar tevredenheid geniet van uw theekist. Met vriendelijke groet, Cliff | Discountsupplies.nl
Pluspunten
Levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Betrouwbare en snelle levering! Al jaren bestel ik hier mij cartridges en ik ben nog nooit teleurgesteld!
Pluspunten
Snelle verwerking van de order