Alles prima in orde

Mooie deuren voor een goede prijs. Netjes geleverd.

Deuren en kozijnen besteld na eerst contact te hebben gehad over de maten en waar je aan moet denken om ze te monteren en was netjes geholpen, helaas 10 weken moeten wachten maar was vantevoren aangegeven ivm levering fabrikant .afgelopen vrijdag contact gehad dat ze binnen waren en op zaterdag leveren top alles netjes aangekomen. Zeer tevreden klant

Ik kocht 10 deuren die uiteindelijk wat later werden geleverd. De update over levertijden was uitstekend.

Mijn ervaring is dat we lang hebben moeten wachten.

We hebben lang op de deuren moeten wachten. Maar het was het wachten waard. Het zijn mooie deuren.

gewoon goed en voordelig

Na zoektocht was ik voor 6 binnendeuren bij D&R het meest voordelig uit met name ook in combinatie met het deurbeslag. Enig minpuntje was dat er voor de montage van het deurbeslag geen uitleg werd verstrekt over de mogelijkheden van montage met de door en door bevestiging; even wat gaatjes boren horizontaal. Want eenmaal de afdek plaatjes aangebracht was dit zonder schade aan de deur niet meer te verwijderen om e.e.a te corrigeren naar de beste montage. Telefonisch wel hierop gewezen en ja had het slot even moeten verwijderen uit de deur om de juiste montage te ontdekken. Belang van de juiste montage is de sterke veer in de deurkruk en de beperkte dikte van het hout aan 1 zijde van het slot om de lengte van de bijgeleverde schroeven te gebruiken.

Prachtig product, blij mee

Twee perfecte deuren, een lust voor t oog!

Prima kwaliteit!

Goed verlopen:)

Top services en in de buurt

Goede service en prijs. Levertijden zijn wat langer voor Svedex maar de deuren zijn prestine,

Goede kwaliteit prijs verhouding.

Alles goed geregeld.

Helemaal naar wens verlopen

Deuren zijn op tijd geleverd en tegen een scherpe prijs. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.

Goed bedrijf met mooie producten, goed afgeleverd

Goede service en bezorging was prima. Vriendelijke mensen. Mooie deuren, goede kwaliteit.

Goede en snelle service

Precies geleverd wat besteld was. Duidelijke communicatie en mooi product. Zeker tevreden

Johan gaf goed advies

Lang moeten wachten op onze deur en hangt ook nog niet!!!

Opdekdeur besteld, 10 weken ongeveer moeten wachten en kregen een stompe deur. Deur laten ophalen en er moest weer een nieuwe deur besteld worden. Dit duurde nog 3 weken. Deur uitgepakt, was gelukkig de juiste deur nu alleen geen deurbeslag. Bleek dat de deur die opgehaald was bij ons daar zat het deurbeslag bij maar de chauffeur zei dat alles mee terug moest. Dat hadden we dus moeten houden. Weer contact gehad en het deurbeslag zou opgestuurd worden en binnen 2 dagen bij ons zijn via postnl. Uiteindelijk duurt dit dus langer want we hebben geen deurbeslag ontvangen en via PostNL ap duurt dit nog een aantal dagen. Dus de deur staat nog steeds niet bij ons in de woonkamer....

Alles keurig afgeleverd

We hadden geen beschrijving wat we met de ijzeren plaatjes moesten dien die er bij zaten. Later via helpdesk gekregen.

Prima service, goede uitleg en snelle levering

Snel en duidelijk antwoord aan de telefoon, redelijk heldere website en iig compleet met alle toebehoren van de deuren. Levering onverwacht snel in deze drukke tijden.

Ik ben zeer tevreden met de attente manier van communicatie.

Vanaf het moment van bestellen van mijn product tot het afleveren daarvan werd ik op de hoogte gehouden van het proces. Ook de service bij retour en inwisselen was zeer klandvriendelijk

Omdat alles heel goed geregeld is

Prima, wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling

Bestelling keurig volgens afspraak geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd

Heb een deurkruk besteld bij deze firma en deze opgehaald. Van het begin tot het eind netjes geïnformeerd. Ben tevreden en zou er weer bestellen.

Gewoon prima

Deuren netjes volgens afspraak geleverd. We waardeerden ook de gratis achteraf betalen optie.

Perfecte winkel

Fijne en prettige site bij uitzoeken en bestellen nieuwe deur. Prima geregeld alles. Ook bij het verzetten van de afspraak om te bezorgen. Onze volgende deur bestellen we zeker hier weer.

Een snelle en correcte levering.

Via mails keurig op tijd op de hoogte gebracht van leveringsdatum/tijd! Zorgeloos !

Kelvinring 4

2952BG Alblasserdam