deuren zijn precies zoals gehoopt/verwacht

Bestelling en service zijn top. Goede prijs. Deuren zijn compleet, met loper. verbeterpunt; communicatie over de verwachte leverdatum.

Heldere uitleg en service!

Nette prijzen, levertijd vrij lang.

Snelle levering en goed advies

Het was de eerste keer dat ik een product bij D&R besteld heb. Maar dat zal zeker niet de laatste keer zijn.

Flexibel, meedenkend en servicegericht

3 kozijnen en 7 deuren besteld (incl. beslag) Vanwege stukadoorswerkzaamheden had ik de kozijnen eerder nodig dan de deuren. De kozijnen kon ik al eerder halen en de deuren werden een paar weken later netjes op een zaterdag bezorgd op het moment dat het mij paste.

Goede service, kwaliteit en prijs

Op zoek naar vier Svedex deuren en kozijnen zijn we in de showroom goed geholpen. De levering ging ook nagenoeg volgens plan. De laatste deur kwam wat later maar dat lag aan de levering door de fabriek. Was alleen vreemd dat we niet direct in de showroom de order konden rondmaken, maar dat thuis via internet moesten doen. Maar dat gaf geen problemen.

Prima shop, prima prijzen, prima service

Bedrijf met duidelijk veel Expertise!

Super klantvriendelijk

Donderdag besteld en ‘ smaandags al in huis. Goed meedenken in oplossingen.

Uitstekende service!

De kamerhoge deur van 270cm keurig door D&R thuisbezorgd. Goede prijs en ook een super prijs voor het thuis bezorgen! Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Slechte ervaring

Nog steeds mijn deurkruk niet geleverd. Jammer dat de communicatie onder de maat is. Ze laten uiteindelijk weten dat ivm vakantie later wordt, de bestelling loopt al vele weken

Skantrae deur en deurbeslag bestelling

Een skantrae deur en beslag besteld. Deur werd geleverd binnen de levertijd en hier netjes via de mail over geinformeerd. Bij aankomst bleek het deurbeslag er niet bij te zitten, dit kon in aparte leveringen komen, maar wat bleek, dit lag al klaar in de verkoopshop maar waren ze vergeten in te laden. Deze heb ik zelf nog opgehaald, bij binnenkomst duurde het even voordat ik werd geholpen, mogelijk moest de lunch even afgerond worden. Bij uitpakken vd deur bleek deze flink beschadigt, hierover gemaild, waarna als antwoord, uw bericht wordt in behandeling genomen. Dag erna een mail met daarin de orderbevestiging van een nieuwe deur. Dus prima! Hopelijk komt de nieuwe deur in goede staat binnen en kunnen we genieten van een mooie deur.

Precies het gezochte product.

Ik was op zoek naar een Svedex slot. Moeilijk vindbaar en in offline (speciaal) zaken hadden ze alleen andere merken/kleuren. Levertijd was zoals op de website staat, 5 tot 10 dagen. Ik vind een levertijd van 1 dag niet realistisch of van meerwaarde. Prijs was netjes, verzendkosten horen erbij als het gaat om een kleiner bedrag. Goedkoper is altijd leuker. In dit geval gewoon een eerlijke prijs.

Erg goederen vriendelijke behandeling

Kwam binnen en werd door medewerker uitstekend geholpen . Erg goede uitleg bij keuze Ook later via telefoon uitstekende service

Erg goederen vriendelijke behandeling

Mooie kwaliteit deuren

Makkelijk bestellen via website, Goede kwaliteit deuren gekregen, Prachtig gespoten. Optijd afgeleverd volgens afspraak. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Prima bedrijf en goede service

Goed bedrijf. Levering was niet compleet. Fout van leverancier. Werd keurig en snel opgelost. Top!

Scherpe prijs voor goede kwaliteit, levering prima. Wachttijden nu helaas wat langer dan normaal

Z

Alleen maar positief!

Het contact verliep uitstekend en er werd ook echt meegedacht. Ik vind de service echt top en de prijzen zijn verhoudingsgewijs laag. Dus die 10 is dik verdiend!

TOP!

Drie binnendeuren besteld voor onze gerenoveerde woning, ging allemaal voorspoedig, kreeg netjes en tijdig bevestigings- en status wijzigings emails. Er is zelfs nog na gebeld of we echt de goede maten hadden besteld aangezien er 1 deur qua maat afweek van de rest. Levering was echt stipt op het aangegeven tijdstip en de chauffeur heeft de deuren netjes binnen gebracht (dat red ik niet met mijn kippenkracht) Kortom: - Mooi assortiment; - Goede prijzen; en - Geweldige Service Zeker aan te raden!

Afspraak = afspraak en dat is fijn!

Direct na de bestelling ontving ik netjes bevestigingen van de bestelling en wat later de betaling. Daarna was het een tijdje stil (iets langer dan ik had verwacht, maar dat kan met corona of Pinksteren te maken hebben). Vervolgens een bericht met de bezorgdatum en -tijd (plus of min 1 uur) en die bleek keurig te kloppen. De deuren waren goed verpakt en zagen er prima uit.

Vriendelijke en goede service!

Goede service, vriendelijk personeel, prachtige deuren en stipt op tijd bezorgd!!

Prima ervaring

Makkelijk bestellen, en geleverd binnen de termijn zoals beloofd. Ook de bezorgtijd was volgens afspraak. Netjes de deur verpakt en keurig onbeschadigd afgeleverd. Zeker aan te bevelen.

Denken met je mee

Makkelijk bestellen via de site. Scherpe prijzen en levering zoals opgegeven. Daarnaast erg fijn dat ze mijn bestelling hebben nagekeken en mij belde om te checken of het klopte. Daar hou ik van, een verkoper die meedenkt.

Vier skantrae deuren besteld. Goed op de hoogte gehouden van (het moment van) de bezorging en alles netjes afgeleverd.

Erg goede communicatie en snelle levering

Drie Skantrae deuren besteld, waarvan 1 maatwerk. Eenvoudig online besteld en tot aan de levering goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering/bezorging erg zorgvuldig. Deuren en beslag sets netjes verpakt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De deuren zijn wat we hebben besteld.

Omdat niet was aangegeven wanneer op 19 mei de aflevering zou plaatsvinden, heb ik de hele mooie zonnige dag vanaf 8 uur 's morgens tot 16u40 thuis zitten wachten. Ook kreeg ik de email dat de deuren geleverd waren vóór dat ik ook maat iets had gezien. Daarover heb ik gebeld. Alles is verder goede gegaan, maar over deze procedure ben ik niet tevreden. Het noemen van een tijdslot en of een uur van te voren voor de levering bellen, geeft veel meer gemoedsrust.

Kelvinring 4

2952BG Alblasserdam