Pluspunten
Vroeger met ander bedrijfs naam meerdere keren besteld .had gedacht op zelfde voet door te gaan met nieuw bedrijf.
VerbeterpuntenDe deuren béter nakijken als ze de deur uitgaan .en bonnen op adres beter lezen
Pluspunten
Snelle levering en heel behulpzaam bij uitladen. Ook omruilen geen probleem
VerbeterpuntenPrijs van het omruilen is wel hoog meetfoutje aan mijn kant was best kostbaar (beter meten dus)
Afleverkosten relatief hoog, daar kan wat aan gedaan worden!
Pluspunten
Een no nonsens bedrijf die hun afspraken nakomen en niet betalingen innen en daarna kan je zien hoe alles geleverd wordt. Netjes op tijd conform berichtgevingen via de mail. Super tevreden!
VerbeterpuntenGeen situaties of feiten meegemaakt waarop ik verbeterpunten of tips zou moeten geven.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen. Leveringstijdstip wordt goed aangegeven.
Pluspunten
Heel fijn om op de hoogte te worden gehouden over hoe het ervoor staat met de levering. Leverin ook samen met de chauffeur gecontroleervoor de handtekening.
VerbeterpuntenTijdsbestek van de levering was een groo blok van 14.00 - 18.00. Gelukkig was het al om 14.45 uur. Misschien iets compactere tijdblokken van 2 uurtjes.
Graag leveren wat besteld is. 3 scharnieren besteld echter er zijn maar 2 geleverd, gezien de dringende behoefte geen tijd om op vervanging te wachten.
Pluspunten
Ik kreeg zelfs de transportkosten terug gestort op mijn rekening omdat de deuren niet in voorraad waren.
VerbeterpuntenMisschien bij levering een hoekprofiel om de deuren voordat ze met spanbanden worden vastgezet in de bus. Voorkomt beschadigingen aan de randen.
Pluspunten
orders worden goed geinformeerd over status. levering erg tevreden over zo ook levertijd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geweldige service
Verbeterpuntenservice was perfect
Pluspunten
3 opdek binnendeuren geleverd volgens afspraak. Communicatie over voortgang order per emial liep prima. Bij afleveren bleken de paumelle gaten van de deuren niet voorgeboord. Deuren zijn 2 dagen later opgehaald en op zaterdag weer netjes thuis afgeleverd. Met excuses. Kwaltieit van de deuren is prima!.
Pluspunten
Bestellen en leveren via Webshop, gaat prima
Verbeterpunten1x deur is wat beschadigd bij levering, zat niet in plastic
Pluspunten
Snelle reactie. Goede service.
VerbeterpuntenSneller levering misschien voor klanten die het nodig hebben
Pluspunten
Was alles top van order tot bezorging!
Pluspunten
Veel keus, bij de aanschaf zeer vriendelijk geholpen, keurig conform afspraak geleverd
VerbeterpuntenEen groot deel van de Svedex deuren die wij besteld hebben en die minimaal 10 jaar kras- en stootvast zouden moeten zijn, zijn binnen een jaar al flink beschadigd. Op diverse manieren, krassen, putten, deuken, van alles. Volgens een medewerker moet er bij alle (!) beschadigingen toch echt iets hards tegen de deur gekomen zijn. Dat is niet het geval, de deuren zijn normaal gebruikt (amper gebruikt zelfs, we zijn vaker niet dan wel thuis) en dan komt er altijd wel iets tegenaan, maar zelfs daar zijn deze deuren kennelijk niet tegen bestand. Of deze deuren zijn niet goed gelakt of gespoten of de garantie is een loze belofte. In beide gevallen hoort de consument daar niet de dupe van de te worden en dat is precies wat nu wel gebeurt, terwijl we wettelijk recht hebben op reparatie of vervanging. We zullen het nooit weten, want D&R geeft niet thuis. Jammer, want de ervaring bij de aankoop was zeer positief.
Pluspunten
Verzending in overleg. Vlgs. afspraak een half uur van te voren gebeld. Top
Pluspunten
Bestelling perfect, bij vragen direct antwoord.
VerbeterpuntenAfspraak voor aflevering kan klantvriendelijker. Telefonisch, direct contact of per e-mail ruimer van tevoren aangeven.
Pluspunten
Op tijd geleverd. Prijs was concurrerend maar niet de laagste (heb per mail andere offertes gevraagd)
VerbeterpuntenIk heb verschillende maten om advies gevraagd omdat ik niet wijs werd uit technische tekeningen. Dat advies wilde men niet geven. 'Kijkt u maar naar de tekeningen'. Toen ik op basis daarvan deuren en kozijnen bestelde, vroeg ik of de kozijnen geschikt waren voor de deuren. Het antwoord was ja. Dit bleek niet zo te zijn. Bij ruilen moeten onredelijk hoge vergoedingen worden betaald. Men is correct maar zeer kortaf en bureaucratisch. De flexibiliteit van een loden deur (die ze dan weer niet verkopen). Ik raad iedereen af bij deze zaak te kopen die advies nodig heeft waarop men als consument moet kunnen durven vertrouwen.
In principe reageren wij niet op beoordeling via deze weg. Omdat deze beoordeling wel erg eenzijdig is doen we dat deze keer wel. U heeft contact met Austria en ons gehad en beide hebben u advies gegeven en i.d.d. voor technische specificaties doorverwezen naar de beschikbare technische tekeningen. De deuren die u besteld heeft zijn prima geschikt voor de kozijnen, kamer hoge deuren en kamer hoge kozijnen. Jammer dat u niet vermeld dat u na het plaatsen van de order de maatvoeringen en aantallen meerdere malen heeft gewijzigd. Als nu blijkt dat u een deur teveel heeft besteld en kozijn tekort komt en wij € 99,90 rekenen voor retourneren van een deur en opnieuw bezorgen van een kozijn denken wij dat dit een reële bedrag is
Kelvinring 4
2952BG Alblasserdam