Pluspunten
Goedkoop, uitgebreid assortiment, communicatie is goed.
VerbeterpuntenGeen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
We zijn goed op de hoogte gebracht van de verlate levertijd. Ivm vakantietijd. Goede service van de bezorger. Hij wilde de deuren zelfs op zolder neerzetten.
VerbeterpuntenHet zou prettig zijn als we telefonisch benaderd waren. De deuren waren een maand niet leverbaar. Dit is heel netjes gecommuniceerd. Misschien dat er een ander alternatief was geweest. Was voor ons geen probleem maar voor een ander misschien wel.
Pluspunten
Goede voorlichting en goede nazorg.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Overzichtelijk goed bereikbaar via de telefoon
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Nette prijs en rond de eerder aangegeven datum geleverd.
Pluspunten
Goede levering en nette tips over hoe de deuren te behandelen.
VerbeterpuntenDe levertijd is aanzienlijk. Misschien dat hier aan gewerkt kan worden.
Pluspunten
Zeer nette communicatie. Levering zoals aangegeven in mail.
VerbeterpuntenTijdstip of ochtend of middag aangeven, zou erg prettig zijn.
Pluspunten
Alle afspraken stipt nagekomen. Bij telefonische informatie juiste gegevens gekregen. Aflevering geheel volgens afspraak
Pluspunten
Scherpe prijs. Zeer snelle service. Goede communicatie over probleem met geleverde deur. Afhandeling nog afwachten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkoop en komen de afspraak na
VerbeterpuntenJammer dat bij aflevering er geen richttijd vermeld word : zaterdag geleverd, heb van 08.00h tot 15.00h zitten wachten
Pluspunten
Goede prijs, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenBezorgingstijdstip is nu de hele dag, vaak wordt dat aangegeven in een kortere tijdspanne.
Pluspunten
Deuren op tijd en netjes afgeleverd, informatie per mail en telefoon was prima.
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenBeter en eerder communiceren over levering.
Pluspunten
Snelle en heldere communicatie over levering
VerbeterpuntenDe naam doet anders vermoeden dan de werkelijkheid. De door mij bestelde deuren zijn op andere internetwinkels goedkoper af te nemen.
Pluspunten
wij zijn tot nu tevreden over deze eerste bestelling. de punten waar wij nog geen ervaring mee hebben gehad heb ik gekwalificeerd met nvt.
Verbeterpuntengeen
Moest zelf contact opnemen dat een deel van de order in backorder was.
Pluspunten
Makkelijke site. Snelle levering.
VerbeterpuntenVat niets op aan te merken.
Kelvinring 4
2952BG Alblasserdam