Pluspunten
Heldere website, heldere prijzen, levering conform afspraak.
VerbeterpuntenBestelmethode zou nog wel wat gestroomlijnd kunnen worden.
Pluspunten
Zie beoordeling. Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenKan d leertijd wat korter?
geen
Pluspunten
correcte levering exact conform afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede prijskwaliteitverhouding
Pluspunten
Uitstekende service en prijs. Echt een aanrader.
Pluspunten
Duidelijke informatie op website, goede prijs, gratis levering ondanks dat de afstand net boven de 50 km is. Maandag besteld, zaterdag in huis.
Pluspunten
Snelle bevestiging en levertijd uiteindelijk 2 dagen eerder
Pluspunten
zeer flexibel en meedenkend.
Pluspunten
Prima deuren
Verbeterpuntenaflverafspraak kan wat specifieker gecommuniceerd worden, nu moet je alsnog bellen om een idee te krijgen welk dagdeel er wordt geleverd
Pluspunten
Het bestellen van producten gaat makkelijk. Communicatie via de mail wordt snel opgepakt. Levering op de afgesproken dag super
Pluspunten
Een goed contact gehad Remko. Nette chauffeur die de deuren kwam brengen
VerbeterpuntenIk had twee deuren besteld helaas is er 1 deur niet in de goede maat en draairichting geleverd. Na een mail en een telefoontje bleek er door u een verkeerde maat door gegeven te zijn aan Skantrae maar bij Skantrae hadde ze ook de draairichting fout gemaakt.
Pluspunten
Ik vond het erg prettig dat er telefonisch contact is gezocht toen onduidelijkheid was over het model van de deur. En het personeelslid heeft erg zijn best gedaan de deur op tijd te leveren.
Pluspunten
Uiteindelijk hebben ze heel goed meegedacht en gezorgd dat ik de deur binnen korte tijd geleverd en op maat gemaakt ontving!
VerbeterpuntenWerd slecht gecommuniceerd welke gegevens ik aan moest leveren. Ik had de deur heel snel nodig, waardoor iedere vertraging moeilijkheden opleverden.
Kelvinring 4
2952BG Alblasserdam