Contant of met pin betaling bij aflevering moet echt wel kunnen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBij aflevering is er een kleine beschadiging ontstaan , waarschijnlijk tijdens het vervoer. Beschadiging is klein en zal dit zelf repareren met plamuur. Een kleine geste van het bedrijf zou op zijn plaats zijn.
Pluspunten
Alles prima geregeld zeer tevreden
Pluspunten
Nette showroom waar vele modellen deuren te zien zijn. Degene die ons heeft geholpen,(Remko) was zeer ter zake kundig en gaf goed advies. Ook de aflevering was keurig.
Pluspunten
keurig geregeld
Verbeterpuntenbezorgtijd indicatie
Pluspunten
mooie deur voor een mooie prijs.
Verbeterpuntenklantenservice... bij beschadiging binnen 24 uur reageren, maar daarna niks meer horen. Ze wachten op antwoord van skantrae, maar daar heb ik niks aan.
Na uw melding dat er putjes in de deuren zitten, wellicht veroorzaakt door de meegeleverde schroeven, hebben wij de door u gestuurde foto's naar Skantrae verzonden. Na reactie van Skantrae hebben wij u laten weten dat normaal de schroeven niet op deze positie in de verpakking zitten en hier ook nog geen klachten over hebben ontvangen. De putjes zijn dusdanig klein dat er na schuren en schilderen niet meer van te zien zal zijn en dat uw melding bij Skantrae is genoteerd mochten er in de toekomst problemen door ontstaan. U heeft 2 reacties van ons ontvangen na uw opmerking. Als u meer/anders van ons had verwacht hadden wij dit graag gehoord. Een onvoldoende voor "Afspraken nakomen" en "Nazorg & Garantie" begrijpen wij helaas niet.
Pluspunten
afspraak 100% nagekomen na eerst telefonisch contact gehad te hebben. Dit om voorraad te checken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
er werd zeer adequaat gereageerd op mijn berichtgeving dat de order later zou komen dan ik verwacht had. Prima opgelost uiteindelijk,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb alles telefonisch en via internet geregeld (3 deuren met deurbeslag). Doordat D&R telefonisch goed bereikbaar is en medewerkers prettig met je meedenken kom je er zo goed uit. Ook heel fijn dat ze 2 verschillende deurkrukken op wilden sturen en we thuis onze keuze konden maken.
VerbeterpuntenCommunicatie over het transport/ afleverdatum. Een deur had de fabriek nog niet af en de twee andere werden al wel bezorgd. Op zich netjes, alleen zou het een transportbeweging kunnen schelen als ze eerst hadden gebeld en overlegd of het inderdaad nodig is dat 2 deuren worden geleverd. Die ene week had ik nog wel kunnen wachten en dan hadden ze maar 1x hoeven rijden. Voor de rest prima!
Pluspunten
Van de 11 bestelde binnendeuren hadden we er een in de verkeerde maat besteld. Tegen een kleine vergoeding konden we deze omwisselen. Klasse!
Pluspunten
Fijn bedrijf. Onze verbouwing stagneerde. Na overleg konden de deuren een week later bezorgd worden. Het was geen probleem Ook fijn dat de deuren naar binnen werden gebracht. Kortom, goede service en goed overleg.
Pro actief informeren of order geboekt kan worden. Zaten nu op elkaar te wachten.
Pluspunten
Ik ben vriendelijk, vlot en goed geholpen met inderdaad de goedkoopste deuren en ben er erg blij mee. Het voelt en oogt mooi en kwalitatief goed. Als ik besluit de deuren en kozijnen op de bovenverdieping ook te vervangen dan koop ik deze weer bij D&R
Pluspunten
Goede service met duidelijke uitleg en verstand van het te verkopen product
Kelvinring 4
2952BG Alblasserdam