Pluspunten
prettige ontvangst en vakbekwaam personeel.
Verbeterpuntennazorg kan ik nu nog niet beoordelen, ik ga ervan uit dat dat geen problemen oplevert.
Pluspunten
VerbeterpuntenDeuren zou eerder geleverd worden ivm glas niet op voorraad. Hier is goed contact over geweest maar uiteindelijk niet gebeurt.
Pluspunten
Bezorging
VerbeterpuntenAlerter reageren
Pluspunten
Prima contact, duidelijke order status en snelle levering.
Pluspunten
Goede prijzen voor mooie producten. Houden je goed op de hoogte van de status van de bestelde producten.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Mooie kwaliteit deuren voor een goede prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenbetaling via faktuur of mastercard lukt niet komt erg onbetrouwbaar over
Pluspunten
Duidelijke communicatie via Mail.
VerbeterpuntenAls ik dan toch iets moet benoemen dan zou het wel handig zijn om een dagdeel voor bezorging op te geven i.p.v. nu de hele dag.
Pluspunten
afspraak goed na gekomen , wel een verkeerde deur geleverd ik moet de goede nog krijgen, niks van gehoord had wel gedacht daar over een mailtje te krijgen.
Verbeterpuntenik kan dus nog niet alles volledig invullen!! dus ik moet nog een deur krijgen!! chauffeur zou het regelen!!!
Pluspunten
Basisafspraken nagekomen levering op juiste dag
VerbeterpuntenPakket op verkeerd adres afgeleverd, verkeerd product (scharnieren) geleverd. Zal hierover morgen contact zoeken
Pluspunten
Bezorgen door bedrijf zelf (in plaats van koerier).
VerbeterpuntenAangeven welk tijdstip de levering ongeveer plaats vind (per email/website).
Pluspunten
Prima bedrijf. De naam van de website doet een beetje goedkoop aan maar dat is absoluut niet het geval. Zeer betrouwbaar, prima levering. We hebben nog geen ervaring met nazorg/garantie maar ik heb geen twijfel dat dit goed is.
VerbeterpuntenSoms duurt het iets langer voordat een email beantwoord wordt. Maar na een herinnering komt het snel in orde.
Kelvinring 4
2952BG Alblasserdam