Prima afgeleverd op de afgesproken tijd

Ik ga hier vaker bestellen

Bestelling prima geleverd

Goede duidelijke info en terug koppeling

De levertijd van de deuren, maar voor de rest goede informatie en hulp. En ook informeren of ik wel het juiste besteld had.

Doen war ze beloven en goede kwaliteit

Erg mooie deuren ontvangen. Goed ingepakt en we werden goed op de hoogte gehouden over de levering.

Prima product, past uitstekend. Mooie vervanger voor de oude paumelles!

42 jaar oude paumelles vervangen door nieuwe van D & R, ze passen perfect!

Zeer goed bevallen

Voor herhaling vatbaar dit bedrijf

Levering prima geregeld

Kozijnen besteld opgehaald en prima geregeld.

Mooie deurklinken, eenvoudig te monteren

Kleine aanpassing, groot effect! Mijn gang ziet er ineens heel chic uit en de deuren passen nu bij de zwarte stalen deur met glas. Levering duurt wel 4 weken maar wordt netjes bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden door de D&R.

Goede prijs/kwaliteit en duidelijke communicatie.

Groot assortiment kwaliteitsdeuren met duidelijk bestelproces. Goede website en informatie tot aan levering.

Lovely customer care, delivery in good order and without any damage

The staff of the shop assisted me in my several visits to the show room and emails to setup my order. Always very kind and available. The delivery took more time than expected, but this is happening with several deliveries related to house building / decoration in this period. The doors were delivered in the agreed day and I had good information on the shipping process. Also, considered how delicate doors and frames are, everything went well and no piece presented damages. Thank you D&R staff!!

Goed geregeld

5 binnendeuren + beslag besteld, deze werden rechtsstreejs van de fabriek geleverd, prima! Beslag miste ik 1 item dit is adequaat opgelost. Dik tevreden.

Fijne service

Goede service en tevreden met de levering!

Afspraak is afspraak bij D&R

Zeer tevreden over D&R. Zeer heldere site, makkelijk bestelproces en geheel volgens afspraak geleverd. En dat nog binnen de afgesproken tijd. Complimenten!

Mooie deur

Mooie deur en goede service. Beantwoorden snel als je een vraag hebt.

Duidelijke site en uitstekend service!

Van elke fase in het bestel/leveringsproces krijg je een bericht! Keurige tijdige levering.

Geweldige service en meedenken klant

Wij hadden alles afgezocht naar 1 stoel om bij een bestaande set bij te kopen. Na paar telefoontjes bleek meubelplaats D&R nog 1 op voorraad te hebben wat ons geweldig goed uitkwam. Daarom voor dit meedenken een geweldige pluim.

Uitstekende afhandeling en duidelijke communicatie

De bestelde artikelen werden snel en netjes verpakt thuis afgeleverd. De communicatie over de status van de bestelling was ook heel duidelijk. Een tevreden klant dus.

Perfect, zoals men het verwacht.

Netjes, makkelijk bereikbaar en altijd antwoord.

Kwaliteit, wel lange leveringstijd

Mooie deuren, voldoende keus.

Duidelijke communicatie en updates. Prima levering volgens afspraak. Goede kwaliteit.

Uitstekende service!

Ik ben zeer blij verrast met de kwaliteit van de deur en snelle levering! Daarbij wordt je keurig op de hoogte gehouden van het proces tot aan levering. Ik ben een zeer tevreden klant!

Netjes geleverd en prachtige deuren

De deuren zijn prachtig en netjes geleverd. Bij een vraag over het plaatsen van het deurbeslag kreeg ik meteen duidelijk antwoord, zo fijn. Nu heb ik alle deuren vervangen en ziet het er prachtig uit.

Netjes geregeld!

De bestelling van een deur is netjes afgehandeld. Je krijgt van elke status een mailtje, soms wat te vaak, maar zo weet je wel dat ze aan de slag zijn. Prettig dat ze de beste prijs hadden én het netjes regelen.

Goede service!

Goede service en na bestelling werd ik regelmatig op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Het product (deurkozijn) werd netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede zaak met mooi assortiment en goede back-office

Scherpe prijzen en vlotte aanbieding. Correcte leveringen volgens afspraak.

Kelvinring 4

2952BG Alblasserdam