Flexibel en klantvriendelijk

NVT

Prima !

Mooie deur, snel geleverd. Wordt goed geïnformeerd over aflever moment, goeie prijs-kwaliteit verhouding, zelfs de bezorger van hun is erg vriendelijk dus alles prima!

Beste prijs en snelste levering

Kwaliteit product van Weekamp, snel en tegen een scherpe prijs geleverd, met duidelijke communicatie.

Mooi assortiment, goede prijzen, top levering!

Een ruim assortimenten tegen erg goede prijzen. Snelle en correcte levering.

De service is goed. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling. Het enige minpuntje is dat het niet boven wordt gebracht.

Goede website, goede informatie over voortgang en aflevering. Prettige medewerkers, bereikbaar, goede service

Zeer tevreden over de snelle levering

Goede deur voor een kleine prijs

Gewoon top geregeld

Gewoon top geregeld van a tot z je word gewoon continu op de hoogte gehouden van de status van je bestelling men komt na wat er belooft word gewoon top ik ga hier zeker nog wat weer bestellen

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, daarna wordt het afgedaan met een simpel mailtje dat de bezorger de deurkozijn-combinatie(!) bij de achterdeur heeft neergezet. Niet mijn achterdeur dan denk ik ?

Goede service en snelle levering

Precies geleverd zoals toegezegd en ook de status updates gaven goed inzicht. Super blij met onze nieuwe deur!

helemaal goed

overzichtelijk site, eenvoudige bestelprocedure.

Gewoon goed

Bestelling maken goed Tussentijdse vragen goed beantwoord Goede communicatie

Uitstekend.

Na bestelling wordt je prima en duidelijk op de hoogte gehouden van je order. Na levering contact gehad via de mail over het ontbreken van een onderdeel, de volgende dag het ontbrekende deel al in huis, top service.

Geen klachten goed bevallen

Goed bevallen

Super, snel en scherpe prijs

Goed bedrijf! Er was iets misgegaan met de bestelling maar direct opgepakt en opgelost. Scherpe prijs, snelle levering.

Snelle levering, goede prijs. Goede service.

Nadat mijn bestelling online werd geplaatst belde een medewerker die mijn order had gecontroleerd met een vraag over de bestelling . Dat vind ik een hele goede service zo worden fouten voorkomen. De bestelling werd snel geleverd, de prijs was scherp.

Goede zaak

Keurig geholpen en snel geleverd

Helemaal goed

Mijn ervaring is goed . Mooie spullen .

Fijne communicatie over de vordering van de deuren. Levering ook goed geregeld, Wij zij tevreden over D&R.

Had wat last met de bestelsite

Het bestellen via de site vond ik een beetje lastig, maar alles is netjes opgelost

Geheel volgens afspraak, met zeer nette aflevering.

Goede prijs kwaliteits verhouding.

Niet efficient in communicatie

Heb 3 deuren besteld en in mail gevraagd deze gelijktijdig te leveren met de langste levertijd als leidraad. Ook gevraagd om vooraf een leverdatum en tijdstip af te spreken. Geen reactie op gehad. 2 dagen voor uitlevering opeens bericht dat de deur op zaterdag geleverd zou worden. Toevallig kwam dit goed uit, er moet wel iemand thuis zijn namelijk. Wat schetst mijn verbazing.... er worden maar 2 deuren geleverd. Dus nu wachten op een nalevering met opnieuw een moment van thuis blijven

Perfect geholpen bij de bestelling en super tevreden

Perfect geholpen bij de bestelling en super tevreden !! Alleen jammer van de erg lange levertijden maar dat is niet de schuld van D&R maar van de fabrikant

Kelvinring 4

2952BG Alblasserdam