Heel goed product, snelle levering

Al heel lang gebruik ik Sloggi ondergoed. Met 85 jaar hoop ik dit nog lang te doen. Underwearman is een prima adres om online te bestellen.

Heel fijn

Fantastische service, niets op aan te merken.

Netjes en voordelig

Bestelling is netjes en snel afgeleverd. De prijs is ook goed.

Satisfied with the service

Satisfied with the service

Zeer snelle levering

De volgende dag werd al geleverd. Veel bedrijven beloven dit, maar doen het niet. Dan is het vakantie tijd of er p zijn zieken. Verfrissend wanneer een bedrijf het wel doet.

Snelle levering en zoals altijd netjes verpakt en dezelfde kwaliteit.

Klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en vriendelijk. En goede levering.

Gezien wat wisselend reviews eerst contact gezocht met de klantenservice. Snel duidelijkheid over beschikbaarheid via whatsapp gekregen. Vervolgens besteld en de volgende dag keurig bezorgd in de originele verpakkingen van Sloggi. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, de bezorging en de producten. De twijfel is voor niets geweest.

Genoeg keuze, duidelijke website en snelle levering!!

Hele goede service

De maat was niet goed maar binnen 2 dagen was het omgeruild in de goede maat! Complimenten!

Snel en goed

Snel en goed

snel

Keuze genoeg Snelle service.

Top. Bezorging gewijzigd. Prima

Alles prima geregeld. Positief.

Opnieuw een prima ervaring

Ik bestel al jaren bij Underwearman en het verloopt altijd prima zonder enige wanklank,

Kan niet beter

Kan niet beter Uitstekend product qua kwaliteit en vorm Uitstekende levering qua snelheid en verpakking en het op de hoogte houden van

Juist en goed aangekomen.

Zeer goede kwaliteit.

Uitstekende service top

Prima ervaring

Bestelling is goed en snel en naar tevredenheid afgehandeld

Vanaf dat ik de bestelling geplaatst heb tot ontvangst van de bestelling is het allemaal snel en vlot afgehandeld . Volgende bestelling gaat zeker weer via underwearman.

Snel besteld en snel geleverd.

Prima website waar je makkelijk de artikelen vindt. Volgens afspraak keurig de volgende dag geleverd. Top!

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke website

kwaliteit prijsverhouding is hoogstaand

zeer goede ervaringen indraag gemak en levensduur

Precies zoals afgesproken, en daar Hou ik wel van. Ga hier zeker meer bestellen

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.