Snel geleverd wat ik besteld had

Snel geleverd wat ik besteld had en veel goedkoper dan in de winkel.

Stipte levering.

Bestelling op tijd geleverd.

goede hulp

goed advies bij bestellen van producten

Vandaag besteld, morgen bezorgd. Prima service. Overzichtelijke site.

Goede kwaliteit en snelle levering! Netjes en degelijk verpakt!

ondanks rare bestelcode Sacrwasar, wat ik niet ben toch tevreden

Mooie kwaliteit en niet duur dus zeer tevreden

Uitstekende kwaliteit en niet duur voor goedkope prijs

Snelle levering en service

Klote

Bestelling gedaan en nooit ontvangen. Vervolgens netjes 2 mails gestuurd met tot op heden geen reactie. Heel slecht, maar vervolgens wel mij een mail toezenden voor een beoordeling. Nou bij deze: O,00000001 ster

Fijn ondergoed, jammer van de gulp

Goede website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Waarschijnlijk niet goed opgelet voor de gulp maar die naait mijn vrouw wel dicht.

Prima service, snelle levering!

Mijn pakket ging wegens een beschadiging retour zonder geleverd te zijn. Ik had de onderbroeken ivm vakantie snel nodig. Meteen werd een nieuw pakket verstuurd dat een dag later in huis was

Prima en snel geleverd

Ondergoed ziet er goed uit.

Kan niet beter

Problemen met DHL. Deze nam totaal geen moeite voor de klant. Daarna gesproken met Underwearman en een vriendelijke dame aan de lijn. En ik heb met 100 % vertrouwen gewacht tot alles in orde was. En inderdaad alles is goed gekomen. Vriendelijkheid naar de klanten... dat is grotendeels waar het om gaat... perfecte en snelle afhandeling. Zal er zeker vaker bestellen.

Snel en accuraat…

Alles ok…

Past perfect

Al heel lang draag ik dit ondergoed en ben en zeer tevreden over. Ook een supersnelle levering

Prima snelle levering

Koop mijn ondergoed al jaren bij UnderwearMan.nl

Leveren goede kwaliteit ondergoed voor een nette prijs.

Snelle nette levering.

Alles precies zoals voorgesteld. Verpakking, transport, tijdspanne, ook digitaal alles top!

Mijn bestelling werd volgens afspraak bezorgd, een topproduct voor een mooie prijs.

Het ondergoed is goed

De levering was snel. Het ondergoed past zoals ik gewend ben. De levering moet niet achter het huis gelegd worden.

volgens afspraak levering

Prima afhandeling van mijn bestelling

Ik heb al eerder bij jullie besteld en dat is zeer goed bevallen. De bestellingen zijn altijd netjes afgehandeld en geleverd conform hetgeen op de website wordt gezegd.

Vlotte levering, goede prijs ik js

Helemaal tevreden

Geweldig.

Vlug en netjes verstuurd.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.