Pluspunten
In één woord: perfect !!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Behulpzaam, duidelijke uitleg op de site, gemakkelijk te bestellen en goede communicatie.
Pluspunten
Heldere duidelijke site, prima mee te werken om tot een keus te komen. Prijs/ kwaliteit zeer goed, bij andere, zichzelf de goedkoopste noemende winkels lag de prijs zeker twee tot drie keer hoger voor hetzelfde product. Communicatie vanaf bestelling tot levering uitstekend.
Pluspunten
Mooie duidelijke website
VerbeterpuntenBij bepalen van de dikte van het schuimrubber een betere uitleg over hoe dat word bepaald. bij bestaande kussens is het geheel vaak opgevuld en kun je niet uitgaan van bestaande dikte schuimrubber
Hallo, dank voor uw feedback. In onze advieswijzer geven we al enkele tips voor het opmeten : http://www.schuimrubber.nl/advieswijzer/opmeten/ en op dit moment zijn we druk bezig met het opzetten van een uitgebreidere informatie pagina waarin we nog beter gaan uitleggen hoe u dit het beste kunt doen. Mede dankzij de feedback van u en anderen kunnen we dit steeds beter vormgeven. Dank daarvoor! met vriendelijke groet, Faeke ten Caat
Pluspunten
Mooie spullen, goede communicatie, uitstekende nazorg toen de bezorger er een potje van maakte
VerbeterpuntenLevertijd iets langer dan initieel aangegeven
Pluspunten
Prima website, makkelijk om te bestellen
VerbeterpuntenBetere communicatie over levertijd cq verloop van leverproces
dank voor uw feedback. In uw geval is er geleverd binnen de gestelde levertijd zoals vermeld op de website (6 werkdagen). Wij geven aan op de site dat het in verband met het maatwerk (honderden stukken schuim per week) voor ons heel lastig is om van elke order een exacte levertijd te geven. Daarom geven we op de website een indicatie aan van 5 werkdagen met in de zomermaanden 5-10 werkdagen. Dit vermelden we ook in de orderbevestiging, bij elk product en in de algemene voorwaarden. Wat betreft het leverproces zijn we aan het onderzoeken hoe we dit zouden kunnen verbeteren. Er zijn mogelijkheden voor maar voor een relatief klein bedrijf als het onze gaat dat vaak samen met dure oplossingen. met vriendelijke groet, Faeke ten Caat
Pluspunten
Hele snelle levering,materiaal is van heel goede kwaliteit
Verbeterpuntendoe zo verder!
Pluspunten
Degelijkheid/duidelijkheid en snel
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit materiaal
Verbeterpuntenreeds meerdere keren voorgekomen dat de maatwerk schuimrubber bestelling niet in de juiste afmeting werd geleverd. zo ook bij de laatste bestelling.. niet mogelijk bestelling online te bekijken via inlogmodule op website
Pluspunten
snelle levering van de order.
?
Pluspunten
Erg flexibel en vriendelijk personeel
Pluspunten
Goed contact.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes en snel geleverd.
VerbeterpuntenJammer dat de gazen overtrek op div. Plaatsen kapot is. Ik weet wel dat je het straks niet meer ziet, maar ik ben bang dat als je de hoes er een paar keer afhaalt om te wassen dat het verder gaat scheuren.
Hallo, dank voor uw review. Wat vervelend dat de tricot is beschadigd. Dit wil een enkele keer tijdens het transport of het inpakken ontstaan. Het lijkt ons het beste om u even enkele nieuwe en onbeschadigde exemplaren toe te doen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. met vriendelijke groet, Faeke ten Caat / Schuimrubber.nl
Buitenvaart 1905
7905 ST Hoogeveen
Schuimrubber.nl is de webwinkel van Meubelstoffeerderij ten Caat uit Hoogeveen. Al sinds 1979 is ons bedrijf actief in de (her)stoffering van meubelen, kussens en matrassen. Sinds 2010 is het bedrijf ook actief met de online schuimrubber winkel waarbij we ons vooral richten op zit- en slaapcomfort. Het bedrijf is een klein familiebedrijf van Bertus, Lenie en Fake ten Caat.