Pluspunten
wat je besteld krijg je ook en op de juiste maat en een zeer snellen levering
Dank voor uw prachtige review en mooi om te horen dat uw bank weer naar tevredenheid zit. Daar worden wij blij van! :) met vriendelijke groet, Faeke ten Caat
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer! met vriendelijke groet, Faeke ten Caat
Heel erg bedankt voor uw mooie review. met vriendelijke groet, Faeke ten Caat
Hartelijk dank voor uw mooie review. Dat waarderen we zeer. met vriendelijke groet, Faeke ten Caat
Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer. Doet ons goed om te horen en geeft ons energie om door te gaan! :) met vriendelijke groet, Faeke ten Caat
Pluspunten
Erg snelle levering Klantvriendelijk en behulpzaam met het geven van advies en het uitleggen van vragen. Goed bereikbaar voor vragen.
VerbeterpuntenGeen idee..... tip, vooral zo door gaan.
Pluspunten
Snel en accuraat geleverd
Pluspunten
Snelle levering, artikelen waren goed verpakt.
Pluspunten
Prima geregeld
VerbeterpuntenHad nog hoezen besteld, niets meer over gehoord.
Pluspunten
Als er iets fout gaat wordt het snel en netjes opgelost
VerbeterpuntenVerzending en kunnen volgen van pakket kan beter
Pluspunten
Snel en communicatief
Pluspunten
mooi materiaal en snel geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede website, veel keuze en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs.
Pluspunten
Goed product en snel geleverd. M'n Ektorp fauteuil zit weer als nieuw!
VerbeterpuntenGeen, ben erg tevreden.
Pluspunten
Goede levering en kwaliteit. Schuimrubber in de zittingen van 2 stoeltjes gezet. Zitten nu beter dan ooit
Buitenvaart 1905
7905 ST Hoogeveen
Schuimrubber.nl is de webwinkel van Meubelstoffeerderij ten Caat uit Hoogeveen. Al sinds 1979 is ons bedrijf actief in de (her)stoffering van meubelen, kussens en matrassen. Sinds 2010 is het bedrijf ook actief met de online schuimrubber winkel waarbij we ons vooral richten op zit- en slaapcomfort. Het bedrijf is een klein familiebedrijf van Bertus, Lenie en Fake ten Caat.