Pluspunten
Dit is nog een ouderwets bedrijf, waar service en klantvriendelijkheid gelden en worden nageleefd. Ook aftersales. Communicatie en informatie uitstekend. Vakkundigheid, verpakking en bezorging zeer goed en snel. Voor het eerst hier een bestelling gedaan en zijn zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
zeer snelle levering , bestelling ontvangen voor ik de mail had ontvangen
Verbeterpuntenheb spijtig genoeg nooit antwoord gekregen op mijn mail
Pluspunten
Veelvuldig en zeer adequaat werd ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Kreeg zelfs nog eerder geleverd dan aangegeven!
Pluspunten
Veel keus met een prima website. Snel geleverd (< week)
Pluspunten
Vriendelijk en duidelijk.
VerbeterpuntenGeen track&trace mogelijk. De service zou handig zijn.
kreeg een rekening per email toegestuurd terwijl ik meteen betaald had via ideal
Pluspunten
Heel snelle levering en super communicatie over die levering. Goed product. Pakken goedkoper dan dure merken voor de topdekmatras. Niet overtrokken met stof maar dat hebben we beddengoed voor hé. Ik heb honderden euro's uitgespaard en lig zalig nu. Blij dat ik jullie gevonden heb. Levering naar België was super geregeld voor geen geld! Bedankt!
VerbeterpuntenWeet er geen.
Pluspunten
Nette levering.
VerbeterpuntenWebsite niet helemaal duidelijk over betalingsmogelijkheden. Website mag over het algemeen wat duidelijker. Berichtgeving over levering mag iets duidelijker.
Buitenvaart 1905
7905 ST Hoogeveen
Schuimrubber.nl is de webwinkel van Meubelstoffeerderij ten Caat uit Hoogeveen. Al sinds 1979 is ons bedrijf actief in de (her)stoffering van meubelen, kussens en matrassen. Sinds 2010 is het bedrijf ook actief met de online schuimrubber winkel waarbij we ons vooral richten op zit- en slaapcomfort. Het bedrijf is een klein familiebedrijf van Bertus, Lenie en Fake ten Caat.