Kussens besteld. Keurige communicatie via de mail. Goede tip gekregen.
Erg tevreden. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik al snel bericht van de eigenaar dat hij het zelf bij me wilde komen brengen (winkel zit in Utrecht en ik woon ook in Utrecht). Samen met de eigenaar een datum en tijd afgesproken wat uitkwam, en toen is het netjes geleverd.
Met een dag het dekbed in huis en ook nog voor een super lage prijs.
Ruim 4 jaar gelden een bestelling geplaatst bij deze webshop wat niet helemaal vlekkeloos verlopen was maar dit kan een keer gebeuren dus nu toch maar weer een bestelling gedaan. Helaas wederom een teleurstellende ervaring. DPD is niet aan de deur geweest met het matras maar direct naar een parcelshop gegaan. 2 uur verlof opgenomen voor Jan Doedel. Hier de webshop direct van op de hoogte gebracht. Antwoord was, niet ons probleem, je kan het ophalen bij de parcelshop. Ik direct de order geannuleerd, krijg ik de dreiging van ga het matras nu maar ophalen en overigens er zit geen herroeping recht op dit matras. Alle overige matrassen wel op de website maar deze niet. Hij had het speciaal moeten bestellen, ook zo’n verhaal waar de wet van zegt dat dat het risico van de ondernemer is en niet van de consument. Het betreft een standaard product en niet specifiek voor mij gemaakt. Twee weken zou het retour proces duren en zou ik het geld terug krijgen. Niet dus, niemand weet waar het pakket is, het is in ieder geval nooit bij mij geleverd geweest, maar ik krijg mijn geld pas terug als het pakket retour is. Hallo, ik ben niet verantwoordelijk voor het pakket wat kwijt is??? Daarop heb ik Webkeur ingeschakeld om actie te ondernemen tegen dit bedrijf. Heeft een andere reviewer ook al eens moeten doen maar dat wist deze webshophouder zich niet meer te herinneren. Lompe omgang met klanten en hun probleem het jouwe maken dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Nooit meer online zaken doen met dit bedrijf. Zolang het goed gaat, gaat het goed maar service verlening zit hem met name in de momenten dat het fout gaat. Je dient de wettelijke regels te kennen als je ondernemer. Een matras in een standaard maat, op voorraad of niet valt niet onder het uitsluiten van herroeping.
ANTWOORDEN IN HOOFDLETTERS: Twee keer besteld, twee slechte ervaringen rijker. Ruim 4 jaar gelden een bestelling geplaatst bij deze webshop wat niet helemaal vlekkeloos verlopen was maar dit kan een keer gebeuren dus nu toch maar weer een bestelling gedaan. 4 JAAR GELEDEN WAS U ZO TEVREDEN DAT U OOK NOG MATRASSEN BIJ MIJ KOCHT. IK HEB HET OPGEZOCHT, PAKKET HAD WAT VERTRAGING, UIT COULANCE HEB IK U 2 GOEDE KUSSENS OPGESTUURD. Helaas wederom een teleurstellende ervaring. DPD is niet aan de deur geweest met het matras maar direct naar een parcelshop gegaan. 2 uur verlof opgenomen voor Jan Doedel. Hier de webshop direct van op de hoogte gebracht. Antwoord was, niet ons probleem, je kan het ophalen bij de parcelshop. U BELDE ONS GILLEND VAN BOOSHEID OP. UITERAARD VONDEN WIJ HET VERVELEND ECHTER ALS EEN PAKKET EENMAAL BIJ DE PARCELSHOP LIGT DAN GAAT HET NIET MEER OPNIEUW DE BEZORGING IN. U WILDE MIJ DWINGEN OM DIT TE REGELEN MAAR DAT GAAT GEWOON NIET. PARCELSHOP IS TROUWENS 600 METER VAN UW HUIS. Ik direct de order geannuleerd, krijg ik de dreiging van ga het matras nu maar ophalen en overigens er zit geen herroeping recht op dit matras. Alle overige matrassen wel op de website maar deze niet. Hij had het speciaal moeten bestellen, ook zo’n verhaal waar de wet van zegt dat dat het risico van de ondernemer is en niet van de consument. Het betreft een standaard product en niet specifiek voor mij gemaakt. ALLEREERST HET IS GEEN MATRAS MAAR HET WAS EEN TOPPER. DEZE WAS AANGEBODEN ALS VACUUM PAKKET DUS PRIMA ZELF AF TE HALEN.IK HEB NOOIT GEDREIGD MAAR HET KLOPT DAT IK HET SPECIAAL VOOR U HAD BESTELD MET EEN LEVERTIJD VAN 3 WEKEN. HET LIJKT MIJ FATSOENLIJK DAT ALS JE EEN WINKEL SPECIAAL IETS VOOR JOU LAAT BESTELLEN DAT JE HET DAN OOK AFNEEMT. DAT ZIJN GEWOON FATSOENSNORMEN. MAAR IK HEB GELIJK GEZEGD ALS DE TOPPER BIJ MIJ TERUG IS DAN KRIJG U GEWOON HET VOLLEDIGE BEDRAG TERUG. ALDUS GESCHIEDDE Twee weken zou het retour proces duren en zou ik het geld terug krijgen. Niet dus, niemand weet waar het pakket is, het is in ieder geval nooit bij mij geleverd geweest, maar ik krijg mijn geld pas terug als het pakket retour is. Hallo, ik ben niet verantwoordelijk voor het pakket wat kwijt is??? NOGMAALS IK HEB U GEZEGD DAT ALS DE TOPPER BIJ MIJ RETOUR IS DAN KRIJGT U HET GELD TERUG. HET PAKKET WAS NIET KWIJT. U WIST OOK DAT HET BIJ DE PARCELSHOP LAG 600 METER BIJ U VANDAAN. DE TOPPER HEEFT TOT 30 DECEMBER BIJ DE PARCELSHOP GELEGEN, TOT DAN KON U HET AFHALEN. OP 3 JANUARI KWAM HET TERUG BIJ MIJ EN HEB IK U DIRECT HET VOLLEDIGE BEDRAG TERUGGEBOEKT. Daarop heb ik Webkeur ingeschakeld om actie te ondernemen tegen dit bedrijf. Heeft een andere reviewer ook al eens moeten doen maar dat wist deze webshophouder zich niet meer te herinneren. Lompe omgang met klanten en hun probleem het jouwe maken dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. WIJ ZIJN NU 13 JAAR ANGESLOTEN BIJ WEBSHOP KEURMERK. U BENT DE EERSTE MET EEN PROBLEEM. Nooit meer online zaken doen met dit bedrijf. Zolang het goed gaat, gaat het goed maar service verlening zit hem met name in de momenten dat het fout gaat. Je dient de wettelijke regels te kennen als je ondernemer. Een matras in een standaard maat, op voorraad of niet valt niet onder het uitsluiten van herroeping. GEACHTE HEER ***** U DOET ERG UW BEST OM ONS ZWART TE MAKEN. U MAG BEST EVEN BOOS ZIJN OVER DE LEVERING VAN DPD. ECHTER DIT GAAT ME ECHT TE VER. IK BEN ALTIJD DUIDELIJK NAAR U GEWEEST. "ALS DE TOPPER BIJ MIJ RETOUR KOMT DAN KRIJGT U HET GELD TERUG" KENNELIJK WAS DUIDELIJKHEID NIET WAT U WILDE. DOOR HET NIET AFHALEN BIJ DE PARCELSHOP ( 600 METER VANAF UW HUIS) ( IN KERST/NIEUWJAAR) PERIODE DUURDE ALLES WAT LANGER DAN U WILDE. IK WILDE U OOK NOG EEN KORTING/CADEAU AANBIEDEN VOOR DE SLECHTE LEVERING VAN DPD ECHTER U WAS ZO BOOS DAAR WAS NIET OVER TE PRATEN. IK KREEG NIET EENS DE KANS. EN WAAR GAAT HET NU UITEINDELIJK OVER: DPD KWAM NIET BIJ U AAN DE DEUR OP HET DOOR HEN GEMELDE TIJDSBLOK. U KREEG EEN MELDING DAT HET PAKKET BIJ DE PARCELSHOP LAG . ECHT VERSCHRIKKELIJK. ZIJN ER ERGERE DINGEN IN HET LEVEN? MET VRIENDELIJKE GROET, SANDER SCHAATSENBERG.
Enige vertraging met het afleveren van de twee matrassen, maar prima opgelost en zelfs keurig alletwee naar boven gebracht
Product voldoet aan verwachtingen en het was er snel
De website ziet er niet "shiny" uit, maar alles is wel duidelijk. Goede communicatie als je wat besteld en betaald hebt. Track-trace met dpd. Eerlijke prijzen. Top.
Zeer vriendelijk te woord gestaan en snelle levering, zou dit bedrijf zeker aan raden.
Dekbed van goede kwaliteit aangeschaft. Mijn vragen werden zowel telefonisch als electronisch zeer snel beantwoord. Ik beveel de verkoper van harte aan.
Bestelprocedure is uitstekend en verloopt soepel. Dan volgt de logistieke afhandeling, bezorging via DPD. Dat kan beter, misschien door afspraken met deze partij kritisch te bekijken of te kiezen voor een andere partij. Direct na de bestelling, wordt deze via mail bevestigd en krijg je een Track&Trace link. Nu wordt het wazig, het ordernummer bestaat niet! Via de DPD-app kom je ook niet verder, je moet maar afwachten. Pas na dagen wordt het pakket zichtbaar en kan het worden afgehaald. Dat kan/moet beter, de tijd tussen bestelling en bezorging bepaalt immers ook hoe een webwinkel wordt beoordeeld. Wat mij betreft zijn DHL en PostNL aanraders, de afhandeling verloopt snel en probleemloos.
Geachte Hans, Zojuist een trage levering gehad van PostNL ( onze andere webshop) en kreeg ik van de klant een cijfer 1. ( pakket was 2 dagen langer onderweg) Meestal loopt het goed, soms niet , waarom ? Ik weet het niet . Wij versturen afwisselend DHL, DPD en PostNL. 99% gaat gewoon goed. Verder moet u vanaf DPD zelf ook e-mails hebben gehad. Wij sturen u de trackingcode maar DPD doet dat ook. even de feiten: U bestelde het dekbed op 26-09. Was niet op voorraad. Na ontvangst 1-10: Pakket overgedragen aan DPD 01-10-2024 Onderweg naar depot In het sorteercentrum 02-10-2024 Beschikbaar voor afhaling 02-10-2024 Bezorgd 02-10-2024 Dus 1-10 stuur ik u de trackingcode en het is 2-10 bezorgd. En nogmaals u zou ook 1 of 2 mails van DPD moeten hebben gehad over de voortgang. Soms belanden die in een spam map. Toch bedankt voor de voldoende ( 6) met vriendelijke groet, Sander Schaatsenberg
Originele beoordeling
Dpd zegt te leveren maar doen dat niet!
Pakket is zoekgeraakt en we hebben de klant een nieuw pakket gestuurd. Pakket is overigens nog steeds zoek. Beste Jolanda zou u deze review willen aanpassen? Ik doe ook maar m'n best. mvg Sander Schaatsenberg
Snelle opvolging van m’n bestelling en binnen een paar dagen ontvangen. En …..voordeliger dan ergens anders in dit geval.
Ik was op zoek naar een nieuw dekbed. Op deze site kon ik snel vinden wat ik zocht. Het was ook nog veel goedkoper dan elders. Super interessant dus. Eenvoudig kunnen bestellen en ik werd keugo op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestel proces. Binnen enkele dagen werd mijn bestelling vervolgens, keurig verpakt, geleverd aan huis. Echt ideaal! Heel erg blij mee. Ik bestel hier de volgende keer beslist weer.
Uitstekende service, uitstekend product.
Snelle levering,zeer tevreden!
Prima product en prima service
Dekbed besteld via hun website . Was snel verzonden. Alleen de pakketdienst had er een rommeltje van gemaakt.Na contact met is het alsnog opgelost. Zeer goede service van hun .
Bestellen en leveren ging goed en snel
Goede service en snelle levering. Prachtige kwaliteit kussens.
Er zat een erg leuk kaartje bij over de visie van het bedrijf: duurzaamheid, goede service en betaalbare kwaliteit. Hier sta ik volledig achter. Het zoeken op de website zou iets eenvoudiger kunnen.
Nadat ik had gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten, kreeg ik heel duidelijke emails over de verzendservice en te verwachte leverdatum. Bovendien zijn de bestelde hoofdkussens van heel goede kwaliteit en deze waren keurig ingepakt in aparte tassen met ritssluiting.
Snel reagerend en handelend bedrijf, Bestelling was zeer snel in huis. Product was prima in orde. Prijs en kwaliteit uitstekend. Én een bedrijf dat mee denkt aan het behoud van onze aardbol!
Het bestelde werd keurig verpakt en op tijd verzonden.
Snelle en goede levering voor een aantrekkelijke prijs
Snelle levering, miste wel bevestiging van mijn bestelling, en dacht dat het fake was, maar na mailtje bleek alles prima in orde.
Geachte Willem, Dank voor dit mooie cijfer. Gmail blokkeert onze automatische -mails vanaf de webshop. Wij moeten dus handmatig mailen en dat levert wat vertraging op. met vriendelijke groet, Sander Schaatsenberg
Damstraat 10
3531BV Utrecht
Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur ,Texeler, Avek , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl