Pluspunten
Was eerst een beetje terughoudend om dekbedden via internet te bestellen, het was moeilijk om bij ons een winkel te vinden die deze dekbedden verkoopt, dus toch besteld, Bijzonder tevreden over dit product die wij al jaren gebruiken maar eens moet het vervangen worden. Alles was keurig verpakt en de service achteraf was perfect.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Zeer prettige en open communicatie, over het feit dat ons bestelde dekbedje was verwisseld. En ook nog een leuke attentie gekregen omdat we langer moesten wachten daardoor. Waar vind je zo'n service......
Pluspunten
Prijs en snelle levering
Pluspunten
Snel geleverd! Makkelijk in elkaar te zetten.
Pluspunten
Heel tevreden correcte levering en afhandeling. Beveel deze winkel zeker aan.
Dekbed zat in mooie ademende tas maar die is van slechte kwaliteit meteen uitgescheurd handvat.
Dank voor uw reactie, Het klopt inderdaad wat u zegt , gebeurt ons ook wel eens . ik zal uw opmerking doorspelen naar Texeler -Oudeschild . Daar worden de Woolmaxx dekbedden gemaakt. mvg. Sander Schaatsenberg
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Hele snelle en perfecte aflevering.
De prijs mag lager
Geachte heer Schippers, U kocht een Silvana Support reiskussen voor 59,= . U heeft geprofiteerd van gratis verzending ( boven 50,=) Verder hebben wij een Packagedeal met het grote Silvana kussen en molton voor 123,95 Dan had u meer voordeel gehad. Kennelijk is onze prijs toch goed anders had u het kussen wel elders gekocht. Dank voor uw reactie jammer van het lage cijfer . Wij wensen u een goede nachtrust op SILVANA !
Pluspunten
Bijzonder goede aanbieding en zeer snelle levering. Uitstekend !
Pluspunten
snelle en correcte levering; de halve sterren alleen ingevuld omdat ikhier iets moet invullen maar er geen ervaring mee heb.
Verbeterpuntener mag wat meer info op de website. Het is af en toe op blind vertrouwen dat je bestelt... Het is goed gedaan, daar niet van, maar de info mag wat mij betreft wel uitgebreider
Dank voor uw reactie, We zullen proberen meer info bij de producten te vermelden. betreft de halve sterren ....sommige vragen zijn inderdaad niet voor iedereen van toepassing. Volgens mij kun je daar dan ook gewoon niets invullen.
Pluspunten
Meteen gratis bezorgd, de volgende dag! Nu 1 nacht op geslapen: fantastisch. Voelt heel erg goed!
Pluspunten
Levertijd was iets langer maar werd hierover goed geïnformeerd
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Snelle levering. Mail over de status van de bestelling.
Damstraat 10
3531BV Utrecht
Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Bopita, Lifetime , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl