Snelle levering van het door mij bestelde product! Keurig per mail op de hoogte gehouden van de verzending.

het kussen voldoet aan onze verwachtingen

De kussens zijn van zeer mooie kwaliteit

Bestelproces en product in lijn met verwachting

Bestelproces en product helemaal conform verwachting!

Mooi kussen

Overzichtelijke website Goede prijs Netjes geleverd Mooi kussen.

Blij verraste klant

Hier een blij verraste klant. Echt een aanrader. Zulke mensen hun je goede zaken. Ik kwam op een site die er wat verouderd uit zag en betaling ging middels overschrijving in plaats van de ingeburgerde Ideal. Ik vond het wel spannend om te bestellen. Maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Super service. Vriendelijk en duidelijk contact. Product twee dagen later in huis. Er zat nog een briefje bij dat ze inderdaad liever niet investeren in marketing, maar juist wel in een goede klantervaring. Wat een goede keuze. En het pakketje werd geleverd in een simpele bruine doos. Gerecycled. Ook dat scoort bij mij punten. En die doos kreeg gelijk een derde leven, want werd door de kleine omgetoverd tot een fort. En het bestelde dekbed slaapt heerlijk

Milieu voor presentatie

Gekocht artikel werd snel verstuurd, met oog voor het milieu. Geen mooie nieuwe verpakking, maar gewoon in een hergebruikte doos. Misschien is het maar een kleine bijdrage aan het milieu, maar ik kan het waarderen.

zeer goed

zeer goed

Dubbel

Mijn aankoop was snel en zeer goed geleverd. Graag had ik een nieuwe bestelling geplaatst maar ik merk dat jullie niet meer leveren in België. Ik had jullie daarover een mail gestuurd via contactformulier maar daar kreeg ik geen antwoord op. Dus ik hoop via deze weg antwoord van jullie te krijgen. Met dank op voorhand. Solange [email protected]

Snelle levering en goede prijs!

Levering van Silvana kussen verliep lekker vlot, de volgende dag geleverd! Netjes en goed verpakt en de bestelling/levering was via e-mails duidelijk te volgen. Goede prijs inclusief gratis Silvana molton.

uitstekend

goede bereikbaarheid en snelle afwikkeling

Na een klein probleem bij de levering is dit na telefonisch contact prima opgelost!

Mijn product werd vlot geleverd.

Probleemloos

Snelle verzending en zeer correcte en duidelijke mailcommunicatie. Dank u.

Goede prijs kwaliteit en vriendelijk personeel

Snelle levering van mijn kussen voor goede prijs

Ik ben erg tevreden over de snelle levering van mijn kussen.

Correcte afhandeling en scherpe prijs

Perfect dekbed en kussens. Producten voldoen aan beschrijving.

goede winkel om te bestellen en correcte levering top.

Zeer goede dienstverlening en het kameelharendekbed is fantastisch!

Goede en snelle service

Prima site en snelle bezorging

Toegevoegde waarde van een speciaalzaak t.o.v. dozenschuiver

Prima advies, assortiment en levering. Zelfs voor de prijs hoef je niet naar de dozenschuiver.

Leuke actie op het door mij bestelde artikel, daarom had ik voor deze winkel gekozen. En ik heb hier geen spijt van. Het artikel is keurig verpakt en snel bij mij afgeleverd. Ik ben er blij mee, dankjewel

Top Terschellinger wollen dekbed!

Dankzij de vele 5-sterren beoordelingen van bij het wollen dekbed, durfden we overstag te gaan... We zijn van een donzen dekbed overgestapt op een Teschellinger 4-seizoenen dekbed. We liggen nu onder het herfst-dekbed... deze is warm genoeg (okt. bov.) Onder dons had ik het vaak te warm... nu onder wol is het een aangename warmte en... doordat het wollen dekbed iets zwaarder is slaap ik er dieper door. Mijn man vind het ook heerlijk slapen, Wol neemt ook veel meer vocht op, bij transpiratie. Het wollen dekbed heeft alleen maar pluspunten! Blij dat we het hier gekocht hebben voor een redelijke prijs... en hoewel een Terschellinger wollen dekbed niet zo bekend is als een Texeler, is deze net zo goed!

Snelle levering, goede berichtgeving over levertijd.

Kussen

Goed te bestellen op de site. Leveringsdatum en tijd duidelijk!

Eindelijk een hoes gevonden voor het auping kussen,snel bezorgt

Snel geleverd en eindelijk een hoes gevonden voor mijn auping kussen

Damstraat 10

3531BV Utrecht

Over Slaapcomfort Winkel

Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Bopita, Lifetime , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl