Pluspunten
Snelle levering, nette communicatie
VerbeterpuntenWe hebben een 100 % natuurlijk zomerdekentje (4-seizoenen van katoen) besteld, nog maar 2 nachten gebruikt. Mijn zoon van 2 zweet hier alleen net zo erg onder als bij zijn winterdeken. We begrijpen niet zo goed hoe dat komt. Is het zomergedeelte te warm / heeft het teveel katoenvulling? Of zit er toch synthetisch materiaal bij?
Beste Marieke, Dit is zo'n beetje ons best verkochte artikel en u bent de eerste die er niet tevreden over is. een katoenen zomerdeel heeft 200 gram/,m2 katoen vulling. Dit is wel de standaard in zomer dekbedden. Wilt u het volgende controleren: Is de dekbedovertrek van 100% katoen ? Gebruikt u GEEN waterdichte molton op de matras ? Dit is echt funest ! Veel mensen gebruiken deze ! Hoe warm is de kamer ? Zet er eens een thermometer ! Zit er geen polyester in de pyjama ? Graag uw reactie
Pluspunten
Prima product. Concurrerende prijs. Snel verzonden. Prima verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
X
VerbeterpuntenPrima, geen op- of aanmerkingen
Pluspunten
duidelijke communicatie en goede service
Pluspunten
kwaliteit levertijd afspraak betrouwbaarheid
Verbeterpuntenkennis en vakmanschap weet ik niets van want ik heb het zelf aangegeven.communicatie over de mail was goed. betrouwbaarheid omdat ik achteraf kon betalen. nazorg en garantie weet ik nog niets van omdat ik het pas een week heb.de prijs is goed maar toevallig zag ik in een woningwinkel in antwerpen afgelopen zondag voor het zelfde product 59.95.
Dank voor uw reactie ; in uw tekst schrijft u dat de communictaie goed was terwijl u ons in de beoordeling een cijfer 5 geeft voor communicatie ? Dat kan ik niet rijmen. Wat de prijs betreft , deze kussens komen uit Belgie , misschien vandaar het prijsverschil. Als service versturen wij gratis , dit kost ons echter gewoon 6,75 . veel plezier met het kussen . mvg. Sander Schaatsenberg www.slaapcomfortwinkel.nl
Geachte mevrouw van Schaik, Wij betreuren het dat u ons een cijfer 5 geeft voor de levertijd. ik zal niet weten hoe het sneller kan: U besteld de kussens op zaterdagAVOND 27 april Wij brengen ze naar de post op maandag 29 april Tussendoor Koninginnedag 30 april ; geen post ! Post haalt pakket op 1 mei bij postkantoor op. Aflevering bij u op 2 mei. Kunt u mij vertellen hoe wij dit sneller hadden kunnen doen ? Verder dank voor de beoordeling !
Pluspunten
REST VERBETERPUNTEN, aangezien er een karakter limiet is.. service, levertijd enz maakt me dan ook niet uit, het enige wat ik verwacht is een zo te zien betrouwbare website, wat neerkomt op dat alle linkjes werken en de layout er ok uitziet het totaaloordeel was bijna een 1 omdat dit formulier me verplicht deze in te vullen, maar toch 5 gekozen
Verbeterpuntengeen vervelende enquete zonder dat ik daarvoor toestemming gegeven heb, is net als een nieuwsbrief en als ik deze dan negeer, vervolgens een herinnering sturen wordt het niet beter van verder om toch een beetje te kunnen helpen, mijn zoekgedrag naar producten is gebaseerd op mijn eisen en vervolgens simpelweg de laagste prijs
Geachte heer Paul Scheltema, Jammer dat u zo reageert. U krijgt inderdaad 1x een mail betreft Kiyoh klantenbeoordeling en 1x een herinnering. Daarna hoort u niets meer . U komt niet in een klantenbestand.U bent niet verplicht om de enquete in te vullen. Wij leveren u een goed product , snel en tegen de laagste prijs. Jammer dat u ons dan een 5 geeft. U geeft dat cijfer op basis van de enquete en niet voor onze webshop waarvoor het bedoeld is. Kiyoh is een eerlijk systeem voor en door klanten.
Pluspunten
Duidelijk wat er ging gebeuren. Product probleemloos teruggenomen en geld teruggegeven.
Naamsverwarring Slaapcomfortwinkel en"Het Bedden en babyhuis" Beoordeling wordt al gevraagd voordat levering heeft plaatsgevonden.
Slaapcomfortwinkel is onze webshop ; onze officiele bedrijfsnaam is Het Bedden en Babyhuis. Beoordeling wordt automatisch na 4 dagen verstuurd. Omdat u artikelen heeft gekocht die met een vervoerder vervoerd worden duurde dat wat langer. Dus had u te vroeg de beoordelingsvraag via uw mail. Excuses daarvoor. Toch dank voor de goede beoordeling !
Graag een veilige manier van betalen.
Ideal is de veiligste manier van betalen !
Damstraat 10
3531BV Utrecht
Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Bopita, Lifetime , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl