Tot op heden geen verbeterpunten.
Positive
Alles super, prima Kissen, gerne wieder...
VerbesserungspunkteAlles bestens!
Pluspunten
Zeer snelle levering alles in orde laagste prijs die we gevonden hebben over België en Nederland. Zeker aan te bevelen
Pluspunten
Snelle levering , goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Prettig telefonisch contact. Wederzijds vertrouwen.
Pluspunten
betrouwbaar en deskundig
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Alles volgens afspraak.
VerbeterpuntenJammer van de verzendingskost naar België. Heel wat plaatsen in Nederland zijn verder weg gelegen dan mijn locatie (<5km grens)! Betaling met Visa/Master Card niet mogelijk, zou sneller zijn dan overschrijving?
Pluspunten
Alles zeer vlug en vlot verlopen. Echt zeer tevreden met de aankoop.
Pluspunten
Lange levertijd, maar werd heel netjes vermeld
Pluspunten
Zeer snelle en goede service.
Pluspunten
duidelijke webside,snelle levering
misschien is DHL niet het juiste vervoerbedrijf, zaterdag vier uur voor niks zitten wachten. Maandag wel netjes bezorgd.
Pluspunten
correcte mails over de levering. levering was als gepland.
Pluspunten
Goede prijs en goed verpakte artikelen
Pluspunten
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Prettige uitleg bij alles, zowel bij bestellen als bij ontvangst van de bestelling. Perfect dat verpakkingsmateriaal wordt hergebruikt uit oogpunt van duurzaamheid.
Damstraat 10
3531BV Utrecht
Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Bopita, Lifetime , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl