Pluspunten
Snel en goed zoals men zegt. Een aanbeveling dus.
Pluspunten
voorraad is op website te zien, prima transportservice
Pluspunten
Ik had besteld en na een paar minuten de bevestiging en direct ook het bericht dat het klaar lag voor verzending. Sneller kan niet. Vanuit de bezorger ook perfect: 2 berichten met status pakket en volgende dag werd het pakket afgeleverd. In 1 woord top en complimenten voor de snelheid van afhandeling.
VerbeterpuntenIk had vooraf ook de recensies bekeken. Er was iemand die aangaf dat het kussen stonk. En dat is het enige minpunt. Vannacht voor het eerst, en mijn partner had het ook geconstateerd, ervaren dat er inderdaad een weeïg luchtje aan zit. Dat deed me denken aan de ene reactie. Die gaat vanzelf weg, neem ik aan. Het kussen is verder super qua stevigheid. Hij is echt mooi dik en ligt super! De volgende spullen die ik nieuw zou willen aanschaffen, haal ik in ieder geval bij jullie.
geen
Pluspunten
Goedkoop en super snelle levering
Pluspunten
Goede, juiste en keurige communicatie. GEWELDIG goed!
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenLevering was mij niet helemaal duidelijk, de link van het koeriersbedrijf gaf weinig info
Pluspunten
Goede producten voor een scherpe prijs
VerbeterpuntenDrie of vier webwinkels met verschillende voorwaarden rondom levertijd, bezorgkosten en met verschillend aanbod, worden vertegenwoordigd door één bedrijf. Door die vier te clusteren tot één webwinkel met een sterke naam zou de marktpositie mogelijk versterken. Bovendien zou de winkel daarmee meer betrouwbaarheid uitstralen.
Damstraat 10
3531BV Utrecht
Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Bopita, Lifetime , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl