Perfect geregeld volgens afspraak, keurig netjes verpakt. Top!
vlotte en snelle levering en voldoet aan de verwachting.
DPD is traag. Dus duurt 2-3dgn ipv 1 wat de rest wel kan halen. Esails is prima. Product goed Communicatie goed
Via webshop kwam ik bij esails terecht om mijn product af te halen. Wilde dit buiten openingstijden doen. Dat was geen probleem, dus blije klant.
Heb tournequet ringen voor het zeildoek besteld en het product was netjes verpakt en snel geleverd.
Korrect
Duidelijke site en snelle levering. Geweldig!
Goede prijzen en snelle levering. Dank je wel Joeri voor het inpakken van mijn order!
Heel prettige hulp bij het maken van mijn kap voor de boot. Heel hulpvaardig en deskundige adviezen.
Perfect na mijn bestelling belde ze mij op , om nog een detail te bespreken , en 2 dagen nadien had ik mijn bestelde materialen al thuis geleverd top service.
Bestelling geplaatst en die kwam prima binnen en op tijd. Tsja meer kan een mens zich niet wensen toch .. o ja ook nog een korting bon voor een nieuwe besteling :)
Prima geregeld. Goed te vinden.
zeer gedienstig en super snelle en correcte service
Heel snelle levering en alles geleverd
Prima, volgende dag levering ontvangen.
Goede katrollen gekocht, snelle levering, met aandacht ingepakt.
Duidelijk en simpel bestellen.. Bij vragen is een simpel telefoontje genoeg om alles duidelijk te krijgen.
Vroeger kwam ik bij Stroobach in de Waarderpolder in Haarlem. Toen was het ook al gewoon goed. En dat is nog steeds zo.
Aankoop volgens omschrijving. Product voldoet.
Snel verzonden, goed verpakt met als extra een leuk extraatje toegevoegd aan de bestelling. Zeer tevreden over deze webshop!
Alles goed en duidelijk