Goede ervaring!
Zaterdag besteld maandag in huis echt prachtig werk mensen een aanrader voor iedereen . Dikke duim voor jullie allemaal
Voldoet aan verwachting
Ik heb goed geïnformeerd per email over mijn bestelling. Vandaag besteld ander halve dag later bestelling ontvangen. Inhoud zorgvuldig ingepakt en goed verpakt.
Zoals beschreven, en vlot geleverd.
Prima service na foutieve bestelling.
Meer ervaringen heb ik niet
Ik was al een tijdje op zoek naar deze zeilringen. Op internet dit adres gevonden en besteld. Zeer snel werd het geleverd in een degelijke verpakking. De kwaliteit is perfect, ik ben er blij mee.
Snelle en nette levering, materialen zijn precies wat ik er van verwachtte.
naar wens
Eerst keer samen werken maar zeker niet het laste keer.
Goed en snel
Producten waren eerst niet aangekomen. Daarna hebben ze het opnieuw verstuurd en dat is direct binnen gekomen. Goed en heel netjes opgelost. Betrouwbaar bedrijf. Productenbwerkenbook heel goed. Raamzeil polijster/cleaner en rits glijmiddelen.
Alles in orde snelle levering
Mooie webshop en goede service
Na eerst een verkeerde levering, hebben ze alles gecorrigeerd. Ze hebben actief contact gezocht en snel nieuwe rits geleverd.
Na problemen met Klarna ,die ik nog niet wist, werd ik gebeld voor een andere en snelle oplossing. heel netjes en vlug opgelost.
Goede prijzen .snelle levering Alles duidelijk
Ok
was snel
Zie boven
De spullen zijn er snel en correct. Ook de communicatie is ruim voldoende
Heren leveren kwalitatief uitstekend werk, tevens nemen ze voor de klant ook de tijd. wat in deze tijd uitzonderlijk is.
Goed advies en erg klantvriendelijk