Mijn bestelling van RVS Loxx boutjes werden binnen de afgesproken tijd en zeer netjes verpakt geleverd. Niets op aan te merken.
We dachten dat er geen ringen geleverd waren en na een belletje met het bedrijf werden deze nagezonden.
Nooit eerder hier besteld, maar is prima bevallen. Snel gevonden wat we nodig hadden, makkelijk te bestellen. We werden ook goed op de hoogte gehouden over de levering. Per track en trace kunnen volgen en met een dag geleverd, keurig verpakt, goed verzorgd!
Op tijd juiste goed geleverd tegen redelijke prijs.
Jammer dat je voor min voor 10 euro moet bestellen. Is niet van deze tijd. Voor de rest geen aan of opmerkingen
Alles oke.
Hier bestellen levert gewoon nooit problemen op. Als je vragen hebt zijn zij gewoon telefonisch bereikbaar en altijd vriendelijk. Mocht er onverhoopt iets niet op voorraad zijn dan krijg je hierover netjes bericht. Dus gewoon goede service.
Prima contact, en levering van het bestelde artikel .
Product snel en goed geleverd.
Snel ,goed ,top
Telefonisch contact opgenomen. Alles was op voorraad werd mij verteld. Bestelling via de website gedaan. Ik had negen roestvrij stalen onderdelen nodig. Binnen 24 uur werd er door DHL geleverd. Netjes verpakt onbeschadigd en alles was compleet. Jordi jij bent fijn geholpen bedankt. De volgende keer koop ik weer inkopen doen.
Professionele firma, goede producten, snelle service !!
Het valt gewoon op dat de levering, verpakking en producten goed zijn. Daar waar andere aanbieders voor de korte termijn lijken te gaan heb ik de indruk daten van eSails voor de lange termijn en het juiste gevoel gaat wat mij persoonlijk erg aanstaat en graag terugzie.
Snelle vriendelijke reactie snelle verzending Product perfect
Snelle levering!
Snelle levering en uitstekende service.
Zoals je wilt dat je bestelling gaat.
Snel geleverd maar best aan de prijs
Juiste omschrijving, snelle levering
Snel geleverd, goede producten
Prima; twee verpakkingen met impregneermiddel besteld, de volgende dag geleverd zonder verzendkosten !
Zeer klantvriendelijk contact met de medewerker(s) Snelle levering, en goede kwaliteit producten.