Doen wat ze beloven en de verzending de andere dag in huis , vr gr Ron
Eerlijke prijs
Kort geleden voor de tweede keer door Wouter geholpen bij een project. Beide keren nam Wouter de tijd om aan te horen wat ik wilde gaan maken en om me daarna uitgebreid van advies te voorzien over materiaal, constructie en gereedschap. De spullen die ik vervolgens bestelde voldeden bij beide projecten prima.
Ik werd goed geadviseerd over de levertijden van artikel wat nog geleverd moest worden een absolute aanrader !
Goede kwaliteit Snel verzonden Mooie website
Prettig ontvangt en neemt de tijd om je te adviseren. Groot assortiment.
Ondanks een kleine bestelling wordt ik gebeld dat ik waarschijnlijk een foutje gemaakt hebt. Erg fijn, nu past wel alles!
Ben langs geweest voor bootkap stof en toebehoren, geweldig geholpen. Ben er zeer goed geholpen.
Bij eSails het scherpst geprijsde product gevonden en na een telefoontje waren mijn vragen direct beantwoord. Geweldige service.
Bij het ophalen van de bestelde artikelen stelde ik een vraag daarover. Ik werd uitgebreid te woord gestaan en kreeg duidelijke adviezen. Ik voelde me serieus genomen, iets wat je niet vaak meer meemaakt.
Hele snelle levering, erg blij mee! Artikel ook exact zoals bedoeld en besteld.
Wilde voor hondenkar een fastpin van 35mm lengte. Had er niet bij vermeld dat dit de netto lengte was die door de buizen moest kunnen. Kreeg pinnen van 35 mm bruto. Langere fastpins waren er niet, zonder problemen materiaal teruggebracht en geld retour.
Producten precies als omschreven, netjes verpakt en snel verzonden.
Prijs kwaliteit prima en snel geleverd
Producten wat ik besteld heb was van goede kwaliteit en snelle service alleen de prijs is wel wat hoog
Raad iedereen om met ze in de zee te gaan.
Echt de beste partij voor mijn stukje rvs buis. Gratis bezorging waar de concurrentie 20€ rekent is een kadootje
bestelling is snel gelevered, zeer makkelijke webshop en goede product fotos!
Besteld en met 2 dagen in huis. Fijn!
Duidelijke site en prima afhandeling
Een top professioneel en klantvriendelijk bedrijf.
De levering was vlug en voordelig. De info waarom ik vroeg kwam ook snel. Fijne webshop
Snek geleverd, in voorraad zoals aangegeven. Betrouwbaar, mooi verpakt.