ESails is zo’n webshop die vanuit pure passie ontstaan is en dat proef je van bestelling tot levering. Top!
Mijn rits was snel binnen en hele goede kwaliteit
Inderdaad de volgende dag was het al geleverd zoals op de website beloofd wordt. Het was heel goed verpakt. Besteld was klittenband en 2 haken, de kwaliteit ziet er erg goed uit. Ik ben er blij mee!
Have always had excellent service and generally everything needed to complete the job on hand.
Uitstekende ervaring met telefonisch contact, kwaliteit producten en snelle levering.
Duidelijke website
Prettige communicatie.
goede technisch advies en zeer snel levering
Netjes op tijd bezorgd
Fijn dat je kan vertrouwen op kwalitatieve producten.
Perfecte service na een bezoek aan de winkel
Kon alles per stuk kopen Snelle levering Helemaal tevreden
De levering van het bestelde artikel was snel en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Gisteren besteld en vandaag ontvangen. Super!
spullen waren snel binnen en waren prima in orde
Vlot en uitstekend
ik had te veel betaald en dat werd direct gecorrigeerd
Ze leveren snel en de artikelen zijn goed
Makkelijke en duidelijke site. De bestelling is op tijd en goed afgeleverd! Een tevreden klant
Ik ben een buiskap aan het maken voor mijn Ovni 37. Alle spullen en advies verkrijgbaar bij e sails.
Het product dat ik besteld heb bleek niet op voorraad te zijn; eSails heeft daarover gebeld en een oplossing aangedragen.
Producten keurig per type verpakt. Snel en zonder problemen geleverd. Uitstekend.
Goeie service online besteld andere dag had ik ze in huis