Makkelijk vindbaar, heldere beschrijving met nog extra verduidelijkikng met link naar youtube film, snelle levering en produkt is goed geprijsd,
Ik was niet zeker over mijn bouwtekening en of ik het juiste buiskapbeslag had gekozen. Ik heb esails gebeld en ben heel vriendelijk te woord gestaan en daarnaast het juiste advies gekregen. Vanochtend is mijn pakket binnengekomen en alles was goed verpakt. Bedankt en tot de volgende keer!
Hoewel het de eerste bestelling was ; Men doet er alles aan om de klant service te leveren , geen moeite te veel om de klant te contacteren en uiteraard zal men het mogelijke probleem proberen op te lossen .
Webshop met persoonlijke aandacht, zoals het eigenlijk ook hoort! Toppie!
Ik had het pakket de volgende dag in de brievenbus. Keurig verpakt en over de kwaliteit van de producten ben ik zeer tevreden.
Goede terugkoppeling over product
Betrouwbaar en goed
Had na de bestelling wat vragen en kreeg goede info, mijn dank.
zeer goeden surves denken met je mee
Hadden mijn gereedschap dat ik zocht niet in collectie. Hebben na 10 min gebeld dat ze deze voor mij gevonden hadden. Binnen een week alles tezamen geleverd. Top service. Zeker aan te raden
zoals gezegd
Om 16.30 besteld, de volgende dag correct geleverd. Daar kunnen andere we bshops een voorbeeld aan nemen.
Prima.snelle levering
Tot 2 keer toe telefonisch contact. Goede en vriendelijke respons van Wouter. Desondanks kom ik volgende week rol autogordel toch terug brengen vanwege de kleur - altijd moeilijk te beoordelen via het scherm !
Keurig op tijd Goed verpakt
Goede ervaring. Na bestelling wilde ik enkele items annuleren. Ik kreeg nog voor het verzenden een bevestiging en een creditnota.
snelle, correcte levering naar België
Prima levering en prima info over de verzending.
Goedkoopste en beste ritsen die ik kon vinden. Snel bezorgd! Communicatie ook heel goed.
Vlotte levering zeer tevreden
Een mooi traditioneel product gekocht Dankjulliewel
Zondagavond besteld en dinsdagochtend in de bus. Prima service.