geleverd volgens verwachting
Groot assortiment, snel geleverd, scherp geprijsd.
Uiteindelijk juiste stof en snelle levering. Alleen online moeilijk zoeken naar juiste kwaliteit. Je ziet kleur maar meer gegevens over materiaal zou makkelijker in gebruik zijn. Zie www.degrootstoffen.nl bijvoorbeeld deze hebben ook outdoor stoffen. Maar geven wel veel meer gedetaileerde informatie per stof
Een mooie website waarop alles duidelijk vermeld wordt. Goede communicatie.
snelle levering en goed advies gekregen
Reageert direct op mail, echt supersnelle verzending zoals ze melden op internet. Ook na levering erg behulpzaam.
Online bestelling afgehaald in Heemstede. Goed en duidelijke uitleg. Vragen werden vakkundig en geduldig beantwoord. Aanrader!
Goede prijzen, snelle levering
Vlotte snelle levering!
Ik kreeg per mail persoonlijke informatie die erg nuttig was.
Had een vraag over een product. Kreeg netjes een mail dat ze de productbeschrijving hadden aangepast op de site.
Snelle en correcte service.
Mijn bestelling zat wat lastig in elkaar. Ze belden en handelden het ruimhartig af. Met dank.
Snel en correct.
Zeer klantvriendelijk
Zeer snel en netjes geleverd ook snel antwoord op mijn vraag en duidelijke uitleg
Telefonisch contact gezocht met esails om de voorraad te checken, vanwege een opmerking die er op de website bij kwam staan. ("Bij niet voldoende voorraad, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op") Had ze snel nodig, dus bij niet genoeg voorraad had ik ergens anders moeten bestellen. Ik vond het lastig om duidelijk te maken waarom ik contact zocht, omdat de man die ik aan de telefoon had niet helemaal vloeiend Nederlands sprak. Uiteindelijk de bevestiging dat als ik het in mijn winkelwagen kon leggen, het op voorraad was. Snel geleverd, had het de dag na bestellen in huis zoals beloofd, helemaal top
Keurig op tijd geleverd en prijs is goed
Goed advies vooraf en snelle service. Compliment voor ontbreken plastic in verpakking
Voor het opknappen van een tweedehands bakfiets had ik schroefbare drukknopen nodig. Hier zijn de drukknopen per deel verkrijgbaar en ze passen perfect. Enige nadeel waren de verzendkosten voor zo'n klein brievenbus pakje, maar dat staat duidelijk aangegeven op de site dus ik wist waar ik aan toe was
Goede kwaliteit en snelle verzending
ik ben er erg blij mee