Zeer vriendelijke mensen Ga er zeker weer heen
Snel en netjes verpakt,
Het bestelproces verliep vlot, artikelen op voorraad en snel geleverd.
vlotte levering, goede prijs en kwaliteit bij meerdere bestellingen. aanrader dus. THNX eSails
Mooi dekzeil voor een scherpe prijs
Na mijn bestelling en betaling , ging alles als een sneltrein. Levering 100 % O.K.
Ik had een vraag over een product, dit werd telefonisch erg duidelijk beantwoord, daarna besteld en de volgende dag mijn bestelling al in huis!
Hele aankoopproces liep vlot zoals je verwacht...heel fijne ervaring
Snelle en goede levering
Nemen de tijd om je goed te woord te staan
Bestelde artikel ziet er goed uit, zo als afgebeeld en was dag later geleverd.
toppie
Was op tijd binnen en goede kwaliteit spullen
Snelle service, goede kwaliteit.
Nu alleen voor een paar onderdelen order geplaatst en afgehaald. Contact was goed en ga een volgende keer dat ik iets nodig heb zeker weer terug.
Juiste produkt, snelle levering. Goedkoopste op internet, niet heel veel hadden precies wat ik zocht. Zonder meer tevreden.
Op zoek naar een vervangrits - Geen al te ruim aanbod maar precies wat ik zocht
Snelle levering. Er ontbrak een onderdeel. De volgende dag lag het alsnog in de bus. Zeer goede service.
Gewoon zo als het moet zijn!
Bedankt voor de snelle levering
Precies zoals het moet gaan.
Na bestelling op website snel makkelijk besteld en snel geleverd.
Netjes verpakt, en geen plastic gebruikt.
Originele beoordeling
Het artikel wat op de foto stond is niet het artikel wat geleverd is.
Het product staat duidelijk en correct beschreven op de website. Levering was correct en producten beantwoorden perfect aan online omschrijving. Snel en correct!