Het product staat duidelijk en correct beschreven op de website. Levering was correct en producten beantwoorden perfect aan online omschrijving. Snel en correct!
De bestelling was 's anderendaags reeds in mijn bezit .
Een betere service dan die van Wouter kan niet. Ik had in mijn onwetendheid t verkeerde artikel besteld, na ontvangst Wouter gebeld en die stuurt wat ik wilde hebben zonder verzendkosten op zodat ik mijn verkeerde bestelling kon retourneren. Geen nieuwe verzendkosten, chapeau. Ook ging zijn service zover dat hij mij een link stuurde van het juiste te bestellen artikel. Top!
Al vaker bij eSails besteld en altijd goed geholpen.
snelle levering volgens afspraak
Zeer vriendelijk en goed advies gehad. Snel en flexibel geholpen
De PostNL app geeft niet-eenduidige informatie over het aflevertijdstip van het Esails-pakket bij een bezorgpunt: "morgen na 15.00 uur". Morgen moet je kennelijk interpreteren als mañana, als blijkt dat het er morgen niet is en overmorgen nog niet. Esails denkt goed mee en wijst de weg
Wordt keurig op de hoogte gehouden, omtrent de stand van zaken van je bestelling.
zeer goed
Prettige
Bestelling snel geleverd, milieubewust verpakt zonder plastic
Prima kwaliteit en snelle levering
super snelle levering en top kwaliteit
Goede site. Duidelijk en overzichtelijk
ok
Fijn
voor 15:00 mijn loxx drukknopen besteld , en de volgende dag geleverd . zeggen wat ze doen , dus gewoon top ben er blij mee
Ik vond de website duidelijk en het bestellen eenvoudig. De bezorging was snel.
Geweldige service, netjes afgeleverd!
Makkelijk besteld, snel geleverd.
Ik had loxx sluitingen nodig, de winkel heeft een heel ruim assortiment. Enig minpuntje is dat de verzendkosten standaard 7 euro zijn terwijl de pakketjes makkelijk in de brievenbus passen, dat kan echt beter in deze tijd.
Goede kwaliteit. Snelle levering
Snelle levering , goed verpakt
zeer snel en correcte afhandeling. Erg behulpzaam met zoeken naar alternatieven