Ik heb goede ervaring met deze firma
Op hemelvaartsdag besteld vrijdag geleverd
Snel, vertrouwd en aan de afspraak gehouden
Vriendelijk / correct en heeft alle tijd om je te woord te staan
Duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering
Bij selectie van een exotisch onderdeel ben ik gebeld om te controleren of het juist was. Dit om eventuele teleurstelling te vermijden bij de koper. Uitstekende service aan klanten.
Enige minpuntje, dit pakketje pastte door de brievenbus. Moet het dan toch ophalen bij een Postnl servicepunt. Had bij de bestelling aangegeven dat het brievenbuspost is.
Supersnelle bezorging en mooie kwaliteitsproducten voor een mooie prijs. Ik ben er heel blij mee.
Snelle levering en prettig geprijsd
Snel geleverd en precies wat ik zocht
Goede kwaliteit , mooie prijs en snelle levering
Goed service en vlug
Eindelijk een verzender die de spullen verpakt tot brievenbusformaat. Niet in een of andere schoenendoos waar je thuis op moet wachten totdat de bezorger een keer zin heeft om aan te bellen.
Goede website
Prima prijs kwaliteit verhouding en correcte levering.
Het product was precies wat ik bedoede
Snelle levering en netjes verpakt
Na slechts twee dagen de bestelde goederen geleverd gekregen in het buitenland. De kwaliteit van het product is hoogstaand, de leuke attentie in de verpakking was een mooi extraatje. Blijkbaar mensen die hun vak goed verstaan en het met plezier uitoefenen.
snel en goed assortiment.
Goede ervaring
Goed product
Vriendelijke support en snelle levering!
Iets meer toepassingen en eigenschappen over de stof zou handig zijn.
Snelle levering goede materialen. Top
Uitstekende producten, breed assortiment, perfect afgehandeld.