Prima snelle levering. Super verpakking ook !
Snelle en ook een goede levering
Goede website met duidelijke foto's en informatie. Snelle levering, goed verpakt.
's middags besteld, de volgende ochtend met de post in de brievenbus. En verpakt zoals je wilt, een passend doosje en alles van papier.
Een van de weinige onlineshops met een breed en overzichtelijk assortiment aan scheepsbenodigdheden. Snelle levering of zelf op te halen in Heemstde, centraal in de Randstad.
Prima materiaal.
Snelle en vlotte levering, alles was in orde zoals ik besteld had
Gewoon super fijn snel kan niet beter ga zo door
Aanrader voor de volgende keer.
mijn bestelling werd binnen 2 dagen al bezrgd.
Ben tevreden over het leveren van het artikel
Tip top in orde
Jammer dat jullie het niet als brievenbus post hebben verstuurd Nu koste de verzending 6.95 en dhl gooit het gewoon in de brievenbus Maar verder goede service en uiterst tevreden
Prima service mijn product wat ik besteld had is door de vervoerder kwijtgeraakt maar de leverancier is er achter aan aan het gaan en zij tegen mij dat dat wel eens gebeuren kan maar het wordt opgelost zo snel mogelijk dus heb er heel veel vertrouwen in dat het goed komt
Mijn bestelling stond snel klaar. Verder zeer vriendelijk en nog even tijd genomen voor advies. Blij jullie gevonden te hebben.
Mooi bedrijf
Ik was op zoek naar mogelijkheden om een mast te borgen en dat wilde ik doen met behulp van haringen. Deze eenvoudig gevonden met ruime keuze. Zeker voor herhaling vatbaar.
alles top
Besteld via de site, vervolgens alles prima en vlot verlopen
betrouwbaar maar te hoge besteleenheden en verzendkosten uit de vorige eeuw... zo enorm hoog. rommelig verpakt in papieren zakjes
order conform
Zeer Tevreden, meerdere keren bestelling geplaats.
zeer meedenkend en goed advies; nabestelling alsnog met 1e bestelling mee kunnen sturen (scheelde in verzendkosten)
Goede levering goede afwikkeling
Goede en snelle service voor mijn zeilmakers spullen. Beetje beperkt assortiment...