Snelle levering. Heb producten zelf opgehaald. Ontvangst was hartelijk en men heeft verstand van zaken. Zal zeer beslist bij deze zaak bestellen.
De volgende werkdag kon ik de bestelling ophalen, dus prima.
Ik vond precies wat ik zocht en er was ook meteen veel handige info over.
Goede Service en snelle levering
goede kwaliteit, voordelige prijs en snelle levering
Goede kwaliteit snelle levering
Prima bedrijf
zeer klant vriendelijk
Had een speciaal product nodig en gevonden
Snel geleverd! Werkt goed. Ligt lekker in de hand, is ook erg degelijk materiaal.
Het juiste product snel en goed geleverd en het paste door de brievenbus. Ga zo door mannen!!!
snelle levering voor scherpe prijs.
Super snel geholpen en idem verzonden. Top winkel.
Mooi assortiment met duidelijke omschrijving. De bestelling werd ook snel geleverd. Prima ook voor de doe-het-zelver.
Snelle levering en alles is perfect gegaan. Betaalbaar.
Op vrijdag op de namiddag besteld, maar toch al de volgende dag geleverd vóór 12 uur. Top service
Snelle en correcte levering.
Supersnel Zeer goede dienstverlening Goede kwaliteit Unieke producten Maatwerk mogelijk
Simpel snel en goede service
Diverse artikelen besteld en de volgende dag in huis. Echt top.
Bedrijf levert goede kwaliteit, levert snel en kont afspraken na
Prima webwinkel. Kon makkelijk bestellen en alles kwam snel en netjes verpakt binnen. De kwaliteit van de tornmesjes vond ik zozo.