snel en goed
Snel geleverd, product zoals omschreven.
Product snel geleverd. Product keurig verpakt
Zeer te spreken over deze zeilmaker. Als ik wat nodig heb even online kijken voor de voorraad en vervolgens bestellen en ophalen. Snelle en vriendelijke service
mijn bestelling snel en zorgvuldig verzonden
Ben zeer tevreden met het product wat ik heb besteld
Duidelijk te vinden via zoekmachine, duidelijk omschreven, voorraad klopte, 1 dag later bestelde geleverd..
Voor reparatie aan zeil van mijn boot moest ik snel iets verzinnen. Even gegoogeld. ESAILS. Zij hadden precies wat ik zocht. Besteld. Intelligente terugkoppeling. Binnen 48 uur kon ik er over beschikken. Blij? Nou en of.
Zeer snelle levering (dag na bestellen). Overzichtelijke website met goede zoekfunctie en daardoor makkelijk bestellen.
Bestelt en dezelfde dag opgehaald.
Met wat telefonische hulp de juiste bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis.
Mijn ervaring is prima
eerste keer van deze bedrijf bestelling geplaatst. Had niet verwachten dat bestelling binnen 2 dagen op de deurmaat gevallen. volgende bestelling is zeker bij deze bedrijf.
Gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan. Personeel neemt de tijd om je vraag goed op te nemen en te antwoorden, vind ik belangrijk! Volgende dag goederen ontvangen, goederen top top kwaliteit. Wel verdiende 5 sterren.
Op maandag besteld en dinsdag om 14.00 uur in huis.
Goed Advies gekregen. Besteld materiaal snel in huis. Prijzen zijn goed. Ga zo door
heel blij met producten en een zeer snelle levering.
Duidelijke site met juiste omschrijving van het product.
Iets latere levering omdat er door de verzender een ongeregeldheid in het product zat en er een nieuwe gehaald moest worden uit het magazijn
Vlotte afhandeling en verzending
Zeer snel geleverd in een keurige doordachte verpakking!
het materiaal voldoet aan wat ik er van verwacht
snel en goed
Gewoonweg top!