Snelle en correcte levering
Zo geweldig hoe er gereageerd is op het misverstand, wat ik zelf veroorzaakt had. Direct is er antieke ondernomen en heb ik het artikel zonder verzendkosten de volgende dag al ontvangen. Echt top!
Duidelijke site en snelle, prima levering.
Telefonisch goed bereikbaar voor advies, nemen de tijd om mee te denken, zeer snelle en correcte levering.
Ik vond wat ik zocht en kreeg nog tips.
'sMorgens via internet een bestelling doen en betalen. Even later ophalen in de winkel. Prima geregeld!!
Op de site word geadverteerd met gratis retourneren. Echter blijk dat je bij een retour zending opeens wel de verzendkosten moet betalen. Op zich is betalen voor een retour niet erg, maar zeg dan niet dat het gratis is terwijl dit niet zo is.
Goede prijs. Goede service balie
Geen opmerking
Goede prijs en snelle correcte levering :)
Goed advies per telefoon, vriendelijk geholpen, snel besteld, goede kwaliteit spullen.
Gewoon iets besteld en geleverd, omdat ik betreffende product nergens anders kon vinden Vind het alleen vervelend dat er bij herhaling gevraagd wordt om een review via email. Na 1 x is het wel voldoende, en als daar niet op wordt gereageerd, niet meer vragen
Vlotte levering.
Goed contact met de leverncier. Ik heb het dekzeil maandag ontvangen terwijl ik het zaterdag had besteld. De dekzeil is ook zeer goed prijs technisch.
Vragen snel beantwoord Goede communicatie snelle levering
Juiste spullen hier gevonden incl. Bijpassend gereedschap. Super handig, en lekker snel.
Kwaliteit viel wat tegen voor dat geld.
Eerst per app info gevraagd, kwam heel snel en vriendelijk, toen besteld via de site met goed werkend systeem. Werd vervolgen netjes geïnformeerd over de afhandeling en had mijn spullen snel en correct in huis. Dus prima ervaring.
Product snel gevonden, besteld en volgende dag in huis.
Alles goed okè
perfecte snelle levering
Service is perfect
prijs kwaliteit verhouding oke, netjes binnen aangegeven termijn geleverd.
zeer snelle levering en top kwaliteit