Weinig bijzonderheden te melden. Bestelling is snel en correct geleverd.
Ik had een dekzeil besteld. Dit werd de volgende dag al geleverd.... maar helaas de verkeerde maat. eSails gaf eerlijk aan een foutje gemaakt te hebben. Ze stuurden alvast het juiste zeil dat een dag later al weer arriveerde. Dus de 3e dag na bestelling alsnog het juiste product in huis. Top! Let wel dat ze deden ze dus op basis van goed vertrouwen, want ik had het foutieve zeil zo snel nog niet eens retour kunnen sturen. Kosten voor de terugzenden werden overigens ook vergoed. Contact via telefoon en mail was zeer vriendelijk. Het betreffende product, een zwaar PVC dekzeil, is van goede kwaliteit en bevalt goed. Alles bij elkaar meer dan tevreden!
besteld, bezorgd, tevreden
een zeer snelle levering, korte lijnen waardoor wij het product snel geleverd hebben gekregen!
Product snel en goed ontvangen
Ik was op zoek naar een aanbieder met diverse artikelen (lijm, bevestiging, gereedschap) voor mijn dekzeil project. Alles was beschikbaar bij eSails en werd razendsnel geleverd.
Ik ondervond geen enkel probleem bij het bestellen en de levering. Gebruik maken van een afleverpunt was voor mij ideaal, zo hoefde ik niet thuis te blijven.
Een prima product en snelle levering
Bestelling 1of 2 dagen artikelen binnen.
Snelle levering. Materialen zoals besteld. Goede prijs. Juiste kwaliteit.
Snelle levering,goede waren.
Ik had wat verkeerd gesteld , ik kon het na een telefoontje weer terug sturen en binnen een week stond het geld weer op mijn rekening
hele goede en sneller service ben zeer tevreden
Goede advies en snelle levering
Zeer goede kwaliteit en prijsverhouding en snel en correct geleverd!
Ik heb 2 dekzeilen van pvc besteld, mooi product en snel in huis, erg tevreden!
Zie boven
Had met mijn volle verstand verkeerde spullen besteld, en deze worden na de snelle toezending sportief omgewisseld voor de juiste. Zo’n onderneming komt elke crisis door , een aanrader!
Donderdag eind van de dag besteld, volgende dag vroeg in huis, bijzonder snel.
Nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan, werd alles in het werk gesteld om mij zo snel mogelijk het juiste te bezorgen. Fijne ervaring.
Had de schroeven (2 stuks) snel in huis. Moest wel een flink bedrag aan verzendkosten betalen voor zo'n kleine bestelling. Verder erg tevreden met het aanbod en de communicatie.
Er zou 17.5 Meter op de Roll zitten maar er zat maar 13 Meter op