De levering voldeed niet aan mijn eisen. Dit werd zeer snel en professioneel opgelost. Top bedrijf en bedankt !!!
Originele beoordeling
Product zat niet fris/schoon in de verpakking, misschien wel in een vochtige omgeving gelegen, ogen in het zeil waren aangetast/ verweerd en een oog op de hoek was vrij dicht op rand. Hopelijk blijft die zitten nadat je het zeil op spanning brengt en ook naar meerdere malen gebruik????
Late bestelling die alsnog, na telefonische vraag en antwoord, zelfde dag nog kan worden afgehandeld en volgende dag bezorgd👍
Overzichtelijk site, snelle levering.
producten voldoen aan verwachting
Wat twijfel over maten werden snel opgelost. Levering prompt. Tevreden.
Zoals verwacht. Prima product, snel geleverd.
Snelle levering en nog attent gemaakt op een beurskorting!
Heb autogordelband gekocht. Deze bleek echter wel anders dan het origineel. Mijn zorg kenbaar gemaakt in een telefoongesprek. Viel tussen het wal en schip omdat ik bang was het niet te kunnen gebruiken en het ook niet kon retourneren vanwege het feit dat op maat gemaakte materialen niet geretourneerd kunnen worden. Uiteindelijk zou het geretourneerd mogen worden ondanks de regel. Dat vond ik erg coulant. Dus goede ervaring met de shop! Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van retournering.
Prima nette levering
Eerst verkeerde artikel besteld en perfekt geregeld,gewoon terug laten bezorgen en geld terug. Krijg je een link met het juiste artikel gewoon goeie service. Telefonisch contact gehad ook als zeer prettig aanvaard. Gewoon een goed bedrijf bedankt wouter. In nieuwkoop zal ik je aanbevelen. Groetjes dave
Snelle levering zoals beloofd. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Precies zoals beschreven en beloofd. Een aanrader
Geleverde spullen waren correct en netjes verpakt.
👍🏽
gewoon goed
bestelling zonder problemen op tijd geleverd.
Vriendelijk, snel en volgens afspraak echt aan te bevelen !
Denkt met je mee. Verkeerde onferdelen besteld, Na telefonisch contact een ander nog beter onderdelen ontvangen.
Bestellen en andere dag in huis Top 👍👍👍
product is goed en werd op tijd geleverd
Vind de verzendkosten aan de hoge kant!!
Ik had bij het online bestellen een fout gemaakt en dit werd door E-sails heel snel perfect opgelost. Ook in de winkel zelf zijn de erg behulpzaam en geven goede adviezen, Assortiment is heel groot en prijzen zijn scherp.
goede snelle service en eerlijke prijzen
Ik geval van twijfel wordt er gebeld en ze zorgen altijd voor een goed oplossing!
Prima en snelle levering
Is het mogelijk om telefonisch een vraag te stellen over een bepaald artikel?