Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Of je besteld en laat bezorgen of het zelf ophaald, altijd top
Reageren op emails. Geen reactie ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering; gunstige prijs.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, vriendelijk persooneel
VerbeterpuntenIk miste 2 producten werd echter zonder lastig te doen direct dezelfde dag nog nagezonden en correct opgelost.
Pluspunten
super snelle levering en goed zeil. Wij gebruiken ze niet voor de boot maar om de stallen water en winddicht te maken, zeil is zo sterk en stevig dat zelfs knagende kalfjes kunnen doorstaan. Dus denk op een boot helemaal perfect. We gaan alle stallen dicht zetten met deze zeilen, stuk beter als andere oplossingen.
Pluspunten
Goede en snelle correcte levering
Pluspunten
Helemaal top!!! Snelle levering en netjes ingepakt. Zeer behulpzaam bij telefonisch contact.
Pluspunten
Niet duur. Snelle complete levering. volgende dag al geleverd. Overzichtelijke en snel werkende website en shop.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eerst zouden ze za niet kunnen leveren met DHL. Vervolgens werd ik teruggebeld dat ze via Postnl zouden versturen en we het waarschijnlijk za zouden hebben; dat was gelukt, echt top!!
VerbeterpuntenOp het plaatje zag het zeil er anders uit (evt duidelijkere foto’s plaatsen). Er lopen witte biezen door het geheel, dat is wel jammer want dat was niet bekend!
VerbeterpuntenGewoon goede zaak
Pluspunten
Vooral een duidelijke website ter beschikking ! De items die ik moest hebben werden duidelijk uitgelegd, zeker omdat er twee verschillende soorten waren. Makkelijk om te bestellen en supersnelle levering. Zeker een aanrader !
Pluspunten
Binnen een dag geleverd met goed advies over gebruik en mogelijkheden
Pluspunten
Super bedrijf, goede website en snelle verzending.
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Verbeterpuntengeen