Pluspunten
makkelijke site, snel gevonden wat ik zocht
Verbeterpuntenalles is ok
Pluspunten
Bestelling snel en compleet geleverd.
Pluspunten
Overzichtelijke site, zeer snelle levering met goede track and trace info. Uitgebreid assortiment producten.
Pluspunten
Van bestelling t/m aflevering prima
Pluspunten
Snelle levering, ondanks dat het artikel niet in voorraad was,
VerbeterpuntenIk vind de verzend/leveringskosten best wel prijzig.
Pluspunten
Online bestelling verloopt snel en efficient. Levering met track en trace code. Levering supersnel
VerbeterpuntenVooralsnog geen
Pluspunten
Goed materiaal. overzichtelijke site. Makkelijk bestellen, ook zonder account.
VerbeterpuntenNa bestelling op de site een copy naar de klant sturen in de email. hiermee kan worden voorkomen dat het verkeerde product wordt verzonden naar de klant.
Ik had Sunbrella band gekocht, 20 meter. Ik zou het persoonlijk fijner vinden als ik dit opgerold ontvang en niet 'zo' in een doosje gestopt. Daarmee beschadigd het product eenvoudiger en toont niet prettig.
Pluspunten
Perfecte levering van producten.
Pluspunten
Dit is de eerste keer dat ik wat besteld, alles is goed en snel gegaan, perfect
Pluspunten
Pluspunten
Snel en goeie prijs
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt .
Verbeterpuntengeen ...ga zo door !
Pluspunten
Super snelle levering, zelfs in deze vakantie periode !
VerbeterpuntenGeen verzend info ontvangen, misschien een track en traceer bericht of aflever datum /dagdeel via mail ?
Pluspunten
Groot assortiment maar toch goed inzichtelijk.
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke site
VerbeterpuntenMerk/typenr op site vermelden