Pluspunten
Eerst toch wel wat verwarrend. Stalen die opgevraagd waren , niet echt deze waren die wij wouden zien. Een beetje misleidend en het oorspronkelijke wat wij wilde zien en testen in staal dan toch maar besteld. Uiteindelijk is het wel voldoende v onze toepassing. Oef amai Netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik had maar een klein busje lijm nodig en velen waren "goedkoper" maar was het zoeken naar de (hoge) verzendkosten. Bij Esails was de prijs goed en de verzendkosten duidelijk aangegeven zonder zoekwerk en betaalbaar.
Pluspunten
prettig en duidelijk
Pluspunten
snel en netjes gewerkt
Pluspunten
Persoonlijk contact
Slecht bedrijf. Levering is nog steeds niet binnen. Lijkt wel een gemeentehuis. Op woensdag 13:30 uur besteld + betaald + bevestiging ontvangen. Nu maandagavond erop nog steeds niet binnen. Track en trace werkt niet. Antwoord op mail wordt niet beantwoord. eSail= eens maar nooit weer.
Bij deze order zijn een aantal zaken vanuit onze kant helaas niet goed verlopen. Wij hebben daarvoor aan onze klant onze excuses aangeboden en een goede oplossing gevonden.
Pluspunten
Netjes alles geregeld. Goede hilp. Gewoon top
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer alert , eventueel ingeslopen fout bij bestelling direct opgemerkt en telefonisch contact opgenomen. Top. Checklist bijgevoegd met handmatig afgevinkte artikelen.
VerbeterpuntenKan ze direkt niet benoemen , tot dusver website en afhandeling perfect. Voorbeeld voor vele anderen, ga zo door
Pluspunten
makkelijk te bestellen, snelle levering
Pluspunten
Goed advies, flexibel en een snelle levering