Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit en een ruime sortering
Pluspunten
Wonderlas bleek niet meer leverbaar, alternatief aangeboden gekregen incl. gratis lapje PVC op kleur. Uitstekende klantenservice, voor een order van een tientje......!
Pluspunten
Binnen 1 week 2bestellingen opgehaald . Uitstekende service en zeer klant gericht.
Pluspunten
Makkelijk besteld via de redelijk overzichtelijke site. Ik heb nog geen ervaring met de afname van maatwerk producten als bijvoorbeeld een buiskap o.i.d. Over de totale kwaliteit kan ik niet oordelen.
VerbeterpuntenWeinig tot geen extra info bij sommige producten bij de product omschrijvingen en specificaties. Weinig verwijzingen naar aanverwante materialen.
Pluspunten
Leuk goed samenhangend assortiment.
VerbeterpuntenBetere status over verwachte levertijden.
Pluspunten
super snel en erg goed kon niet beter
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar en snel bezorgd
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Behulpzaam, goed advies. Ter zake kundig.
VerbeterpuntenOpeningstijden afhaalbalie in het afhaalbewijs kwamen niet overeen met wat op de deur staat. Gelukkig was ik er pas om 5 voor 11 en niet meteen om 9 uur. Daarom hoefde ik maar 5 minuten te wachten tot de deur open ging.
Pluspunten
Overzichtelijk, duidelijk, snel, gewoon super
vermelden afmetingen van sommige artikelen, zoals montagehaken.
Pluspunten
Dit was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf en ik heb alles sneller dan ik verwacht had in een keer compleet ontvangen
VerbeterpuntenBetere telefonische bereikbaarheid
Pluspunten
snelle goede communicatie. Snelle levering.
Pluspunten
Prima levering ga zo door
VerbeterpuntenMeer producten en samen werken met contender?
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenniet nodig
Pluspunten
snelle zakelijk vriendelijke telefonische contacten
Verbeterpuntenuitgaande goederen even beter checken op juistheid