Prima prijs en snelle levering
Na een verkeerde kleurkeuze ben ik via facetime perfect geholpen om blij te worden van het alternatief in mogelijkheden. Alles werd supersnel verstuurd!! Ik ben enorm blij met esails.
Wel snel, maar ik had Loxx besteld en de afbeelding geeft de complete drukker aan. Helaas blijkt nu dat ik alleen de bovenkant heb besteld. Dat is jammer want nu moet ik opnieuw bestellen.
Conpleet assortiment en snelle levering, ik hoop er snel mee aan de vang te kunnen!
Niks mis mee
Snel geleverd maar DHL weet mijn adres niet te vinden dus moest even op zoek naar mijn pakketje.
Mijn tweede bestelling boven de 75 euro moet ik verzendkosten voor betalen.op de site staat gratis verzenden boven de 75 euro ..via de telefoon toch nog alles op zijn pootjes terecht gekomen... website word aangepast.. Fijn gesprek gehad....
Originele beoordeling
Mijn tweede bestelling boven de 75 euro moet ik verzendkosten voor betalen.. er staat duidelijk op de site dat een bestelling boven de 75 euro gratis verzonden word... gesprek hierover met de eigenaar gehad en deze zegt dat dit een fout is... maar de eerste bestelling ging goed kreeg ik er nog een borsteltje bij... en het staat nog steeds op de site...
Klant vriendelijk, denkt mee
Vlotte verzending in een normaal doosje en niet een reuze verpakking voor een kleine bestelling.
Snelle levering goede loxx knoppen
Rits en garen besteld. Garen is dunner en sterker dan gedacht. Ben er heel blij mee.
Gemakkelijke website, veel keuze. En: er werd even gebeld of de bestelling wel klopte aangezien ik verschillende maten had opgegeven. Prima!!
Deskundig en met geduld geholpen , En alles van goede kwaltijd
Ik heb een paar drukknop sluitingkjes gekocht. Zowel de sluitingen als de pinnetjes die erbij horen kosten zo’n 2 euro per stuk. Door ze als pakketje te versturen wordt het extra duur. Zou ook gewoon in een enveloppe met de normale post kunnen. Dat is ve goedkoper.
De afmetingen van de Tenax(Loxx) knop staan erbij, maar als vervanger van defecten exemplaren had ik graag de binnendiameter ook gehad. Nu was het spannend of de bestelde knopen zouden passen. Als de afmetingen van het product compleet was, had ik een 10 score gegeven.
Ondanks een probleem met de te leveren spullen, bellen ze gelijk en alles goed geregeld. Zeer tevreden
snel verzonden geen gedoe
Materiaal en gereedschap van goede kwaliteit, betrouwbare leverancier
Ik had niet goed op de site gekeken en daardoor ook een verkeerd item besteld dat ik nu weer apart moet gaan bestellen. Door het relatief lage bedrag weer verzendkosten betalen dus wacht ik even tot ik nog meer items nodig heb. Correct en snel geleverd. Prima!
Snel, goede prijs en duidelijke webwinkel.
Snelle levering, prima product.
Volgende dag was het pakje binnen
Prima ervaring