Pluspunten
Vlotte en vriendelijke afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenIets sneller reageren op de mail.
Pluspunten
Duidelijke ,gebruiksvriendelijke site .
Pluspunten
Snelle levertijd! Goed product!
Pluspunten
Pluspunten
Supersnel en correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Na ontvangst zending bleken de schroefgaten te klein voor mijn doeleinden. In telefonisch overleg konden we een nieuwe keuze maken, werd het bedrag van de eerste zending gerestitueerd en voor de nieuwe zending geen verzendkosten gerekend. Dat noem ik service.
Verbeterpuntenmogelijk belangrijke gegevens als precieze maten en afstanden van schroefgaten duidelijk vermelden bij de artikelen
Pluspunten
Genoeg keuze, duidelijke info, scherpe prijzen, prima kwaliteit
VerbeterpuntenVermelden of het product daadwerkelijk te leveren is of anders de te verwachten levertijd
Pluspunten
Snelheid en goed site
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prima website en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering!!! Goed product.
Pluspunten
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding Snelle levering
Pluspunten
uitstekende service. telefonisch ook prima geholpen door de uiterst klantvriendelijk Mark.
Pluspunten
goed overleg adequaat reageren
Pluspunten
Direct verstuurd, netjes verpakt. Laagste prijs.
VerbeterpuntenHet bij elkaar zoeken van accessoires bij de speedy stitcher is wat lastig. Informatie is onvoldoende om bijvoorbeeld naalden bij te bestellen. Welke dikte bij het standaard garen, wat is de dikte van het garen? Een goedkoper alternatief voor het garen zou ook leuk zijn.
Hartelijk dank voor uw tips. Wij hebben de Speedy Stitcher onderdelen nu voorzien van extra informatie om het zoeken gemakkelijker te maken.
Pluspunten
Er waren wat problemen met de bestelling, maar die zijn redelijk snel (het was vakantieperiode) en goed opgelost.
VerbeterpuntenDe website kan er voor zorgen dat de verkeerde kleur wordt gekozen. Dus je bestellijst goed controleren, anders kan het mis gaan.
Dit is een technische kwestie die wij op termijn gaan aanpassen. Bij sommige artikelen met meerdere opties (kleuren, afmetingen) wordt door onze webshop altijd het standaard artikel weergegeven. Dit kan een ander plaatje opleveren dan de product optie die u gekozen heeft. Dit heeft verder geen gevolgen voor de prijs en uw bestelling, maar controleer voor de zekerheid altijd even bij het afronden van uw bestelling of alle product omschrijvingen kloppen.
Pluspunten
Goede afspraken
Momenteel is het technisch en logistiek voor ons nog niet mogelijk om voorraden exact weer te geven. Maar doorgaans hebben wij de de meeste artikelen standaard op voorraad. Het kan echter voorkomen dat een bepaald artikel net uitverkocht is of bij ons in backorder staat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met de klant op om te overleggen en eventueel een vervangend product aan te bieden. Ervaring leert dat dit door onze klanten gewaardeerd wordt. Ook willen wij in de nabije toekomst onze voorraadsystemen onder de loep nemen.
Pluspunten
per telefoon zakelijk, vriendelijke bejegening en prima advies.
hoge verzendingskosten België
Pluspunten
Na betaling werd het direct verzonden. Na persoonlijk contact over de betaling werd dit erg goed opgepakt en verwerkt.
VerbeterpuntenHet betaal program blijft e-mails sturen als u per bank betaald terwijl er een betaling termijn van 10 dagen is.
Reactie op verbeterpunt: Wij zijn onlangs overgestapt op een nieuwe betaalprovider waarbij het ook mogelijk is om per bankoverschrijving te betalen. Wij hebben inmiddels enkele aanpassingen gedaan zodat de betaalherinneringen niet meer automatisch verstuurd.