Pluspunten
Goede en duidelijke web-site, goede communicatie volgend op de bestelling en snelle- en correcte levering.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen. Snelle levering. Makkelijk af te halen in Haarlem.
Het toevoegen van maatindicaties gaan wij op de langere termijn realiseren, want wij zijn het hier helemaal mee eens. Maar inderdaad is dit een zeer tijdrovende (lees: dure) klus. U kunt uiteraard altijd even bellen of mailen wanneer u een afmeting wilt weten.
Pluspunten
snel en correct
VerbeterpuntenMijn bestelling was niet volledig er ontbrak nog een onderdeeltje op de leveringsbon stond opgeschreven reservespoel naleveren. Beter had ik een mailtje gekregen dat de levering niet volledig was en dat het gevraagde alsnog kwam in een nalevering en/of een ander voorstel.
Pluspunten
Snelheid en het juiste assortiment.
Pluspunten
snelle en inzichtelijke levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenik maak gebruik van de service om met factuur te betalen, maar krijg continu mail over dat mijn betaling nog niet ontvangen is. De eerste al een dag na de bestelling
5-1-2015: Inmiddels zijn wij overgestapt naar een andere betaalprovider, wij zien dat de betalingen nu beter verlopen.
Pluspunten
Snel, het juiste geleverd tegen een scherpe prijs.
Het aanbieden van tijdgebonden en plaatsgebonden afleveropties kunnen wij nu helaas nog niet aanbieden. Hiervoor is onder andere een specifieke plugin nodig. Wij zijn ons momenteel wel aan het oriënteren om te zien of wij tegen gunstige tarieven een dergelijke service kunnen aanbieden. Uitdaging is dat wij een dermate divers assortiment voeren qua afmetingen en gewichten dat een passende logistieke oplossing waarbij dergelijke online services aangeboden worden nog niet gevonden is. Er wordt dus aan gewerkt!
Pluspunten
snelle levering van handige 'naai'tool voor stevige materialen, qua degelijkheid als het ontwerp al 100 jaar oud is zal dit exemplaar wel een erfstuk worden
Pluspunten
is een kadootje, dus ik kan niet oordelen over kwaliteit en betrouwbaarheid, maar levertijd is goed
Pluspunten
Verbeterpunteniets lagere verzendkosten bij kleine pakketjes, bij 5 zeilringen is 6 euro verzendkosten in verhouding heel veel.
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
degelijk ingepakt
Verbeterpuntenop internet staan leuke instructie videos voor het gebruik Mogelijk kunt u in de handleiding daarnaar verwijzen
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure en snelle lev Earing incl track nd tracé, super service
Pluspunten
snelle, betrouwbare aflevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
pakketje werd, keurig verpakt, volgens afspraak geleverd!