Zeer snelle en correcte levering.
Prima shop, behulpzame en vriendelijk bediening. Na bestellen snel eea kunnen ophalen.
Prettige wijze van bestellen en toplevering
I'm very satisfied. On friday order, on saturday delivered. Thanks.
Snelle levering goede prijs top.
Spullen zien er prima uit
Product zoals omschreven. Snel geleverd
Product eerder gekocht, zeeeeer tevreden over...... Echter op de site staat: vandaag besteld morgen binnen>> tip: pas dit aan naar "volgende werkdag binnen" om misverstanden (en/of teleurstelling) te voorkomen
Goede snelle service!
Precies wat ik zocht
Product voldoet aan omschrijving en verwachting, kortom erg fijn om een betrouwbaar adres gevonden te hebben.
goed, snel en goedkoopste
Snelle levering en goede info via telefoon. Super bedrijf
Bestelling op zondag besteld, maandag verzonden en dinsdag binnen. Product was keurig en met aandacht verpakt inclusief een leuk kaartje en gratis presentje. Super! Over het product zelf (Vuplex) kan ik nog niets zeggen. Dit ga ik gebruiken om de plastic ramen van onze bootkap mee te behandelen. Als ik de reviews van andere lees, moet dit product een wondermiddel zijn. Dus ik ben benieuwd.
Perfect verpakt en snel geleverd.
Goede prijs / kwaliteit verhouding en netjes verpakt, snel en volgens afspraak geleverd.
goede service doe zo voort
Rits voortent besteld op zondag, woensdag ontvangen. Vlotte communicatie, zowel via e-mail als telefonisch. Degelijke kwaliteit voor zijn prijs. We zijn heel gelukkig dat we ons probleem , op korte tijd en voor weinig geld, konden oplossen.
Mijn ervaring met dit bedrijf is prettig, Je wordt er vakkundig en vriendelijk geholpen en hebben een enorme sortering in matrialen
Makkelijk te bestellen en vervolgens werd ik gebeld dat ik (indien ik wilde) een showmodel kon krijgen met korting. Leuk gesprek, doortastend, geen gezeik, hou ik van.
Netjes op tijd