De zwembril is perfect op sterkte. Ik merk helemaal geen verschil met mijn huidige bril terwijl er een cylinder in zit. Dus echt een aanrader wanneer je meerdere keren wilt zwemmen of langdurig gaat zwemmen. Ik ben er echt tevreden over

Omslachtige procedure om iets te ruilen

Ik heb niet de bestelde sterkte van mijn zwembril gekregen en wil die omruilen naar de goede sterkte Geen idee hoe ik dat moet doen Ga nu maar eerst de gekregen glazen retourneren en hoop daarna weer nieuwe te kunnen bestellen

Er gaat een wereld voor je open met deze hele fijne bril

Mijn zoontje heeft een flinke plus afwijking en klaagt tijdens zwemles dat hij niet veel ziet. Hij was daardoor erg voorzichtig. Met de zwembril op sterkte is dat probleem opgelost en is er een wereld voor hem open gegaan. Hij kan niet ophouden met vertellen aan iedere willekeurige badgast dat hij een zwembril op sterkte heeft en met hoeveel schroeven het rooster op de bodem van het zwembad vast zit. Ook rondom het zwembad ziet hij nu veel beter waar hij loopt. Kortom, als ik had geweten dat het bestond, hadden we veel eerder zo’n zwembril aangeschaft. De bril zit daarnaast lekker en de anticondenslaag werkt goed.

Top service en levering

Erg makkelijk om de juiste bril gegevens in te voeren en de bril te bestellen. En snelle en keurige levering.

Prachtige goede zwembril

Nu zie ik heel goed in het zwembad met mijn bril op sterkte...en volledig waterdicht..

Vlot en professioneel geregeld

Sneller geleverd. Cilinder zat er goed in. Duidelijke communicatie over levering etc

Bril zou ruim voor de zomervakantie zijn, dit werd uiteindelijk één dag voor de vakantie.

Het vervelende is dat mijn dochter zonder deze bril niet kan zwemmen. Ook is het niet mogelijk te bellen. Heb deze bril in Nederland besteld omdat zij niets anders had. Voor mijn jongste ook één besteld via AliExpress, om te proberen, zij had nog een goede reserve. Deze is al weken binnen. Gelukkig kwam de bril op de laatste dag voor onze vakantie toch nog. Ik ga ervan uit dat deze goed is gezien onze ervaring met deze brillen.

mooi gemaakte maatbril, nu nog de praktijktest

ik heb hier een zwembril op sterkte besteld inclusief cilinder. Mooi op de hoogte gehouden van de bestelstatus en snel geleverd. Ik ben tot nu toe helemaal tevreden, nu alleen de praktijktest nog :)

Duidelijke communicatie en sneller geleverd dan verwacht !

Duidelijke communicatie en sneller geleverd dan verwacht !

Wat een snelle service!

Maandag een nieuw bandje voor mijn zwembril besteld volgende dag in huis.

Niet te beoordelen, nog niet binnen

Niet te beoordelen, nog niet binnen

Product is goed, maar de communicatie niet.

Ik heb 7 weken moeten wachten op de zwembril, waar 3 tot 5 werkdagen bij stond. Eerst wilden ze nog controleren of de ingevulde waarden wel klopten, dat vind ik in feite verstandig. Maar daar kwam ik pas na weken achter, nadat ik zelf 2 berichten heb gestuurd met mijn telefoonnummer en het verzoek mij te bellen. Zelfs na deze extra check heb ik nog 2 weken moeten wachten in plaats van 3 tot 5 dagen. De bril zelf is goed, al beslaan de glazen wel héél erg snel.

Uitermate tevreden

Zeer goede begeleiding en communicatie na verkoop. Zwembril past perfect en is op sterkte zoals beloofd.

Mooie zwembril, verzending door Zwembrilopsterkte kan met minder plastic.

Zwembril van Aquasphere zit perfect, mooi product. Mooi plasticvrij verpakt door fabrikant. Jammer dat Zwembrilopsterkte vervolgens het product in een doos verzend met overdadig veel plastic tape e.d.

Uitstekende zwembril en heerlijk om ook goed te kunnen zien met name bij gebruik in open water.

Ook bij wedstrijden ideaal.

Top service en goed product

Omdat ik het recept voor mijn zwembril niet volledig had ingevuld werd er netjes contact met mij gezocht voor de ontbrekende gegevens en heb ik daarna snel mijn zwembril op sterkte ontvangen. Top service!

Uitstekende service en de perfecte bril

Het was even lastig met bestellen, omdat er steeds iets misging met de betaling. Dus weer opnieuw geprobeerd en nog eens. Uiteindelijk bleek ik 3 brillen te hebben besteld en één daarvan betaald. Mailtje gestuurd en uitgelegd. Dit werd sbel en netjes afgehandel. Twee brillen geannuleerd en de betaalde bril had ik na 1,5 week in huis. En wat ben ik daar blij mee. Hij zit perfect, de sterkte is goed en de cilinder zit op de juiste plek.

Goede zwembril, snelle levering

Makkelijke zwembril waar je goed door kunt kijken dus ook met zwemmen goed kunt zien.

Geweldige service

Helaas was er slechts 1 van de twee bestelde brillen geleverd Na 1 telefoontje werd de tweede binnen twee dagen nageleverd

Goede dienstverlening

Voorbije week de zwembril uitgetest en voldoet aan de verwachtingen.

Snelle service , duidelijk site . Kortom een prima plek om zwembrillen te kopen

Perfecte zwembril op sterkte

Heb 20 jaar de zwembrillen op sterkte van Speedo gebruikt, sinds november 2021 gebruik ik de VIEW zwembril op sterkte en hij bevalt uitstekend, had dit veel eerder moeten doen. Misschien is hij wat prijzig, maar hij is het dubbel en dwars waard, dé perfekte zwembril op sterkte.

Snel en goed geleverd.

Zwembril was prima op sterkte. De levering was heel snel.

Afwikkeling bij Zwembrilopsterkte.nl prima, Post NL Prut !

Snelheid en info via de leverancier helemaal goed, afhandeling PostNL erg vervelend, steeds uitstel en uiteindelijk een door derden een geopend en met andere tape dichtgeplakte verpakking ontvangen > waarschijnlijk de opdruk te uitnodigend om er even "in" te kijken. Gegevens POSTNL: Bezorgd om: Vandaag 11 januari 12.29 uur Bezorgadres: Boterstraat 52 3111ND SCHIEDAM Afzender: Zwembrilopsterkte.nl Barcode: 3SMYPA474694024

Fijne bril en prettige service

Het type dat ik zocht was tijdelijk niet leverbaar. Correct overleg over hoe dat op te lossen. De vorige Eagle heeft zes jaar na volle tevredenheid gefunctioneerd. Aan het eind begon het bandje te scheuren en werden de glazen steeds doffer. Na levering was het wel een puzzel om te ontdekken hoe ik de neutrale glazen moest demonteren om er de glazen op sterkte in te zetten, maar het is gelukt.

Ringspoor 105

2908BD Capelle aan den ijssel