Ik heb gekregen wat beloofd is.

Correct service

Goed en snel!

Wij kregen de tip een zwembril op sterkte aan te schaffen voor onze dochter. Nog nooit van gehoord! Kwam al snel uit op zwembrilopsterkte.nl. Nette overzichtelijke website. Bestellen was makkelijk! Enkel hebben we wel een poosje moeten rondklikken voor we snapte dat (we zochten een roze kinder bril op + sterkte) er 1 roze bril + was en 1 roze bril - sterkte. De bril was snel binnen, zat helemaal netjes in elkaar en de doosjes van de glaasjes er netjes bij en nog extra neusstukjes. Wij zijn heel blij, en komen als hij versleten is zeker terug! Groeten

Snel en goede service.

Ruime keus, snelle levering!

Wil gaan snorkelen, maar net bril is dat lastig. Dus zwembril onder snorkelmasker bleek de uitkomst! Mocht de sterkte van je bril wijzigen koop je alleen even een sterker zwembrilletje en klaar ben je.

Uitstekende dienstverlening, ook voor zwaardere sterktes

Goede communicatie, ook wanneer de aanlevering van de onderdelen door de fabrikant vertraagd is. Zwembril is perfect op maat en op sterkte, ook bij glazen van -9,5.

Het zou een behoorlijke tijd duren voor ik de bril in huis zou krijgen. De moeite 100% waard

Het zou een behoorlijke tijd duren voor ik de bril in huis zou krijgen en dat was ook zo, én het blijkt 100% de moeite waard. Scherp zicht. Wat ik fijn vindt is dat je op bijna exact de sterkte kunt kiezen wat je nodig hebt, top.

nothing to say, just great

ordered my glasses on a sunday night, 2 different corrections left / right, received them on Thursday, super quality, eager to try them over the week§end with a good swim.

Top product

Super tevreden van de zwembril. Het is een mooie bril met een fijne, hoge neusbrug! Er zitten ook verschillende laten neusbruggetjes bij en een leuk bewaardoosje waardoor de kans op beschadigingen heel klein is. Tevreden klant!

snelle levering,mooie bril.makkelijk af te stellen

zoals boven vermeld

goede ervaring

Werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Dat is fijn. Bril is precies zoals verwacht.

Superbril

Goed zicht en perfecte pasvorm.

Beetje ontgoocheld

Jammer dat je zelf de glazen moet vervangen.

super blij mee, snelle levering

Geweldig.

Voor het eerst echt goed zicht bij het zwemmen! Bril zit perfect. Let even op bij het kiezen van de juiste 'neusbrug' maat.

Goede communicatie tussendoor, over en weer!

Goede communicatie tussendoor, over en weer!

uitstekend

Zonder problemen bezorgd. Nu nog testen.

top service!

er was een probleem met de zwembril. Dit is direct netjes opgepakt door het bedrijf. ze waren vriendelijk en kwamen met een fijne oplossing! Bedankt

dinsdag besteld vrijdag al in huis

Snelle levering en prijskwaliteit prima

Fijne bezorging makkelijk zelf aan re pasen

Goed verpakt, goed product, had wel iets sneller verzonden moeten worden.

Het duurde een week voor ik mijn bestelling had, dat had ik liever wat sneller gezien. Verder goede prijs/kwaliteit verhouding! Tevreden met de zwembril tot nu toe.

Snelle levering. Goed verpakt

Snelle levering, topkwaliteit

Zeer snel geleverd (op enkele dagen tijd in België) Glazen wisselen is even zoeken maar met behulp van een Youtube-filmpje uiteindelijk fluitje van een cent Bril zelf zeer goede kwaliteit Goede scherpte tijdens het zwemmen, ook onder water Bril dampt niet aan en sluit goed af Heel hoog draagcomfort (helemaal geen last na een uur zwemmen) Kortom: zeer tevreden, absoluut aan te raden!

Mooi product! Fijn bedrijf!

Erg prettige transactie. De zwembril op sterkte is netjes en ruim binnen de afgesproken tijd geleverd. Mijn dochter is er enorm blij mee en daar doen we het voor. Eindelijk kan ze wat zien tijdens de zwemles. Bij deze een warme aanbeveling voor alle kinderen die een zwembril op sterkte nodig hebben. Perfecte prijskwaliteit verhouding. Nergens anders kan je een zwembril op sterkte bestellen die geheel volgens je oogmeting is (+/-sterkte, wel of geen cilinder, prisma, pupilafstand)

Super brilletje!

Ik had al een zwembril op sterkte zonder cylindersterkte erin geslepen. Daar was schijnbaar een trucje voor om dat min of meer te compenseren met een iets hogere "normale" sterkte, maar dat werkte naar mijn mening niet goed genoeg. Ik was er dus ook een klein beetje huiverig voor om deze te bestellen (weliswaar met cylinder erin geslepen, maar toch). Ik was zeer aangenaam verrast dat ik er gewoon super mee kan zien! Bijna geen verschil met mn normale bril (normale bril heeft een cylinder van -2.75, het maximale wat je in de zwembril op sterkte kan krijgen is -2.00, vandaar wel een klein verschil). Ik zou er zo weer een bestellen!

Ringspoor 105

2908BD Capelle aan den ijssel