Pluspunten

Had een zwembrilletje op sterkte voor een nichtje op bezoek bij ons in Bonaire, ondanks dat we niet in Europa wonen en met tijdsverschil, werd er swift geantwoord en hebben we een brilletje voor haar hier kunnen krijgen op tijd voor haar vakantie!

Pluspunten

goede communicatie

Pluspunten

snel en duidelijk een zwembril samenstellen

Pluspunten

keuze

supplement inzetten glazen???

Pluspunten

Duidelijke communicatie! En goede producten!

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering ondanks dat er stond dat het bedrijf gesloten zou zijn.

Eerder aangeven voordat je besteld dat bedrijf een maand gesloten is. Ook miste ik een goede beschrijving voor het plaatsen van de glazen op sterkte.

Pluspunten

Snelle bezorging en product is precies wat de site aangeeft.

Pluspunten

Snelle verzending + correcte en vlotte afhandeling

Pluspunten

Degelijke mooie zwembril voor goede prijs. Fantastisch om eindelijk met een veilig gevoel te kunnen zwemmen in het zwembad. Ik zie nu wie er aan komt zwemmen in mijn baantje!

Pluspunten

Snelle en goede service en informatie Ik wist niet zeker of de bril pastte (ben niet zo groot) en daarom is er een kleine neusstukje meegeleverd

Pluspunten

Zijn eerlijk. Een niet verwachtte credit-factuur werd keurig afgehandeld. Dit kwam heel positief over. Bovendien deden ze erg hun best om binnen de levertijd te leveren. Er werd zelfs telefonisch contact met mij opgenomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In het begin van de bestelprocedure hebben we een zwembril plus 2 x glazen met sterkte min 2 ingevoerd (een aanbieding). Op het laatst werd gevraagd of de glazen door het bedrijf moesten worden geplaatst, dat wilden wij. Toen we de bril ontvingen, bleek dat er gewone, heldere glazen in de bril zaten. Blijkbaar is het laten plaatsen van de glazen gekoppeld aan glazen zonder sterkte. Erg vreemd. Na een mailtje met de vraag of we de bril konden ruilen kwam alleen een mailtje terug met links naar het opnieuw bestellen van produkten. Na ons tweede mailtje hebben wij niets meer vernomen. Als wij de juiste glazen los bij gaan bestellen zijn we € 56,- excl. verzendkosten voor een zwembril kwijt! Conclusie: onduidelijke bestelprocedure en slechte nazorg.

Pluspunten

Duidelijke website.

Zwenbrillen per glas in verschillende sterkten aanbieden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zwembril na 1 keer zwemmen beschadigd...kan blijkbaar niet tegen zeewater.....maar n kleine vergoeding gekregen voor nieuwe glazen....vermelden dat de bril niet geschikt is voor zeewater...

Pluspunten

Snelle reactie, goede producten. Het is fijn om ook alleen een frame (als deze stuk is gegaan) te kunnen bestellen als de lenssterkte niet is verandert.

Pluspunten

Te weinig ervaring voor een ootdeel

Geen opm.

Pluspunten

Snelle verzending, mooie producten

Hoge verzendkosten

Pluspunten

Netjes optijd geleverd tegen en scherpe prijs!

Pluspunten

Keurige redelijk snelle levering. Info op de site klopte met de aflevertijd.

Pluspunten

Pluspunten

Prima service en uitstekende levering. Produkt helemaal naar wens geleverd

Pluspunten

het was binnen no time binnen, en ik heb een heel blij broertje met een zwembril op sterkte

Ringspoor 105

2908BD Capelle aan den ijssel