Pluspunten
ALLES, van communicatie tot levering.
Pluspunten
Wat je besteld krijg je, snelle afhandeling, levering en communicatie.
Pluspunten
Mooie stenen met goede uitleg erbij
Pluspunten
zeer snel en correct met perfecte afhandeling
Verbeterpuntennul
Pluspunten
Snelle levering en de producten (half edelstenen en mineralen) zijn van zeer goede kwaliteit en dat is erg moeilijk. Tegenwoordig zijn er veel nep producten die dan ook schadelijk kunnen zijn. Hier nog nooit meegemaakt.
Pluspunten
Hele mooie stenen gekocht bij jullie, allemaal met goede energie in zich, maar de tijgeroog hanger spant de kroon. Wat een geweldenaar is dat! Zoals altijd een genoegen om bij jullie te shoppen!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Prachtige stenen, net zo mooi en soms zelfs mooier als op de foto's. Ik hou van stenen die ruw zijn, ofwel zo min mogelijk bewerking hebben ondergaan en de ontvangen stenen zijn boven verwachting zowel qua uiterlijk als qua energie.
Pluspunten
Foto's kloppen met geleverde producten. Leuke aanbiedingen. Mooie stenen. Goede nazorg. Eigenlijk is alles positief. Al jaren een vaste klant.
Pluspunten
mooie produkten, goede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vind dit een heel goed bedrijf. op vragen per mail krijg je direct antwoord! De stenen zijn van een zeer goede kwaliteit. we hebben drie stenen besteld en allemaal precies zoals op de foto van de site. ik zal hier altijd onze stenen bestellen!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten, gewoon een heel goed bedrijf!
Pluspunten
Hele snelle levertijd. Geleverde producten zijn altijd zorgvuldig ingepakt.
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering. Site duidelijk en overzichtelijk
Pluspunten
Snelle levering mooie stenen
Pluspunten
Alles wat maar positief kan zijn, IS positief! Heel blij dat Ki de stenen iets groter heeft en mooier dan op de foto's! Deze shop heeft AAA-kwaliteit!!
Pluspunten
Zeer snelle leveringen en de producten zorgvuldig ingepakt.
Pluspunten
Zeer tevreden over Ki-Therapiestenen. Heb al vaker een steen gekocht en je krijgt wat je koopt. De stenen zijn van zeer hoge kwaliteit en energie. Echt een aanrader....
Pluspunten
100 % tevreden
Verbeterpuntenmeer nieuwetijds stenen te koop aanbieden
Pluspunten
Fijn bedrijf/website. Mooi en duidelijk. Zeer happy met mijn peridoot/olivijn.
Vondelweg 946
2026 BX Haarlem